Atacantul brazilian o părăsește pe Viitorul după un an de zile și urmează să ajungă la Cracovia, echipă care tocmai a câştigat cupa Poloniei şi urmează să joace în Europa League împotriva suedezilor de la Malmo. Gică Popescu a confirmat mutarea. Potrivit Gazetei Sporturilor, Rivaldinho va ajunge în zilele următoare la Cracovia, acolo unde îi va avea colegi pe românii Sergiu Hanca şi Cornel Râpă.
Rivaldinho (25 de ani) a ajuns în Liga 1 în 2017, la Dinamo. După un sezon în Ștefan cel Mare, fiul celebrului Rivaldo s-a transferat în Bulgaria, pentru ca apoi să revină în Liga 1, la Viitorul. Gică Popescu confirmă apropiatul transfer. Președintele Viitorului spune că negocierile sunt avansate: "Da, e adevărat, suntem în negocieri avansate”, a declarat Popescu pentru sursa citată.

Rivaldinho își dorește să ajungă la Rangers, alături de Hagi

Fotbal
Rivaldinho, despre presiunea de a avea un tată legendar: “Ianis înțelege, vorbim mereu despre asta"
27/02/2020 LA 10:13
Presa din Brazilia a transmis de curând că pe lista de transferuri a lui Glasgow Rangers s-ar afla și Rivaldinho, însă această posibilă mutare va trebui acum să aștepte.
”Am o relație de prietenie foarte strânsă cu Ianis Hagi, este un băiat foarte liniștit. Nu știu ce s-a întâmplat cu el în Belgia, era la un club puternic, dar cei de acolo nu i-au acordat timpul și încrederea de care aveau nevoie. Dacă Ianis primește încredere, face diferența pe teren. Este tânăr, este foarte talentat, iar Steven Gerrard i-a oferit ceea ce nu avea în Belgia. Mi-a spus că suporterii lui Rangers sunt extraordinari. Se simte foarte bine la Rangers, sunt convins că va reuși lucruri mari sezonul viitor. El este un decar de top, este fotbalistul cu cea mai multă calitate cu care am jucat”, a declarat Rivaldinho, conform Dailyrecord.
Premier League
Liverpool și Manchester City s-au distrat în Cupa Ligii! Eroul serii, dat de echipa "Albinelor"
ACUM 6 ORE
Fotbal
Încă o remontada marca Diego Simeone! Atletico Madrid, noul lider în la Liga
ACUM 7 ORE