România s-a impus cu 3-2 în fața Macedoniei de Nord, debutând astfel cu victorie în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.
Meciul a fost comentat inclusiv de site-ul oficial al FIFA, care a remarcat faptul că Ianis Hagi a marcat primul său gol la naționala mare,

FIFA a comentat meciul România - Macedonia de Nord

Cupa Mondială FIFA
Anglia și SUA își continuă aventura în Qatar! Se cunosc deja primele două optimi de la Mondial
ACUM 8 MINUTE
"Ianis Hagi a reușit primul său gol la națională chiar în meciul în care România a început campania de calificare pentru Qatar 2022, cu o victorie dramatică asupra Macedoniei de Nord, selecționată calificată la Euro.
Echipa lui Mirel Rădoi a fost mai puternică și mai dinamică o mare parte din meci și a preluat conducerea când Vlad Chiricheș i-a pasat lui Florin Tănase, care a plasat mingea la colțul porții adverse.
Valentin Mihăila părea să fi rezolvat meciul, marcându-și debutul său internațional cu un șut imparabil după o cursă de 25 de metri.
Însă după ce Macedonia de Nord a lovit de două ori, prin Arijan Ademi și Aleksandar Trajkovski, România a avut nevoie de golul marcat târziu de Hagi pentru a-și asigura toate punctele", scrie site-ul oficial al FIFA.

Lotul României

PORTARI: Florin Niță, Florin Iacob, Ionuţ Radu, David Lazar;
FUNDAȘI: Vasile Mogoș, Ionuț Nedelcearu, Alin Toșca, Vlad Chiricheș, Andrei Burcă, Mario Camora, Ovidiu Popescu, Nicușor Bancu;
MIJLOCAȘI: Răzvan Marin, Alexandru Crețu, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Alexandru Maxim, Erik Bicfalvi, Valentin Mihăilă, Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman, Alexandru Cicâldău;
ATACANȚI: Claudiu Keșeru, George Pușcaș.
Cupa Mondială FIFA
Istvan Kovacs, delegat din nou ca arbitru de rezervă. Este singurul european fără meci la centru
ACUM 27 MINUTE
Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
ACUM O ORĂ