România a avut o primă ocazie în timpul partidei de la Voluntari în minutul 15, după ce Claudiu Petrila a obținut o lovitură liberă în preajma careului advers. Din păcate pentru tricolorii mici, șutul lui Antonio Sefer a trecut mult pe lângă poartă.
La un minut de la această ocazie, Ianis Stoica a reușit să deschidă scorul pentru România, care a reluat imparabil o centrare venită de la Antonio Sefer. România a continuat să atace, o nouă ocazie de gol venind în minutul 36, atunci când Dragoș Albu a șutat în forță de la distanță. Ultima ocazie a primei reprize a aparținut oaspeților, atunci când Gagua a reluat cu capul o centrare, mingea trecând pe lângă poarta apărată de Mihai Popa.
Repriza a doua a început mai slab pentru echipa lui Florin Bratu, cea mai mare ocazie a georgienilor venind în minutul 67, atunci când mingea a trecut aproape de poarta lui Mihai Popa. Câteva minute mai târziu, Georgia a marcat prin Guliashvili, care a trimis un șut puternic la colțul lung de la marginea careului în plasa porții apărate de Popa.
Fotbal
Tottenham încearcă o adevărată lovitură pe piața transferurilor de la Juventus!
ACUM O ORĂ
Cea mai importantă ocazie a României în repriza a doua a venit în minutul 80, atunci când Ianis Stoica i-a pasat în careu lui Cîmpanu, dar jucătorul Craiovei a făcut o preluare greșită.
Oaspeții au avut o nouă ocazie în minutul 84, atunci când portarul Mihai Popa a respins peste poartă un șut din interiorul careului expediat de Kharabadze.
Aceasta este a doua partidă pentru Florin Bratu în calitate de selecționer a reprezentativei de tineret, după meciul disputat în compania echipei FC Buzău, câștigat de tricolori cu scorul de 2-1. Meciul cu echipa din Liga 2 a avut loc deoarece partida amicală care trebuia să se dispute cu naționala de tineret a Angliei a fost anulată, după ce au apărut mai multe cazuri de COVID-19 în lotul englezilor.

Echipa de start a României U21

  • România U21: Popa - Țîrlea, Screciu, Racovițan, Țicu - Albu, Dican - Sefer, Miculescu, Petrila - I. Stoica
  • Rezerve: Ducan, Gyenge, Georgescu, Drăgușin, Popescu. Al. Stoica, Ișfan, Pop, Simion, Pitu, Dumitru, Perianu
  • Selecționer: Florin Bratu

LOTUL CONVOCAT DE FLORIN BRATU

  • PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Răzvan Ducan (CS Mioveni), Szilard Gyenge (AFK Csikszereda)
  • FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Sorin Șerban (FCSB), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52)
  • MIJLOCAȘI: Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Ovidiu Perianu (FCSB), Vlad Pop (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Antonio Sefer (FC Rapid 1923), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Octavian Popescu (FCSB), Claudiu Petrila (CFR Cluj)
  • ATACANȚI: Cristian Dumitru (FC Argeș), Louis Munteanu (Fiorentina/Italia), Ianis Stoica (FCSB)
Fotbal
Edi Iordănescu ar fi ajuns la un acord cu FRF! De ce depinde numirea sa în funcția de selecționer
ACUM O ORĂ
Coppa Italia
Presa din Italia anunță că Ionuț Radu va apăra poarta lui Inter după 8 luni!
ACUM 2 ORE