Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Când are loc derby-ul dintre Dinamo și Steaua. Stadionul pe care s-ar putea disputa partida

Romeo Ene

Publicat 31/08/2022 la 17:51 GMT+3

Dinamo - CSA Steaua, derby-ul din etapa 6 a ligi secunde, va avea loc vineri, 9 septembrie, începând cu ora 21:30, după cum a anunțat pagina oficială de Facebook a Stelei.

Jucătorii lui Dinamo cântă cu suporterii

Credit imagine: facebook

Momentan, nu se cunoaște stadionul pe care va avea loc meciul, ținând cont de faptul că dinamoviștii nu au momentan un stadion propriu.
Trupa lui Ovidiu Burcă și-a disputat primele două meciuri de pe teren propriu, cu Oțelul Galați și Unirea Dej, la Clinceni, însă conducerea clubului a anunțat faptul că echipa nu va mai juca acolo din cauza condițiilor neprielnice.
Stadion din Ștefan cel Mare va fi demolat până la sfârșitul acestui an, însă chiar și așa, acesta nu mai îndeplinea condițiile necesare disputării partidelor de liga secundă. Ministrul Eduard Novak a anunțat ieri faptul că Dinamo va juca pe stadionul Arcul de Triumf la începutul lunii septembrie, iar primul meci ar fi chiar cel împotriva Stelei.
CITEȘTE ȘI:

Arena Națională, o altă variantă de stadion

O altă variantă pe care o au la dispoziție dinamoviștii, mult mai scumpă, este Arena Națională. Problema ar putea fi reprezentată de chiria, care ar trebui achitată înainte, iar 50.000 de euro este o sumă importantă pentru un club aflat în insolvență.
"Dinamo - Steaua se va juca vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30. Atenție! Data sigură, ora, dar și stadionul pe care se va juca vor fi anunțate de FRF astăzi sau în următoarele zile. Problema cea mai mare în acest moment este stadionul pe care se va juca meciul", anunță steliștii pe pagina lor de Facebook.
Cele două rivale nu au început strălucit de sezon. Dinamo a învins-o pe Progresul Spartac în prima etapă, însă au urmat înfrângeri cu Oțelul Galați, Viitorul Târgu-Jiu și Unirea Dej. De cealaltă parte, trupa lui Daniel Oprița stă mai bine, având o remiză cu Metaloglobus, o înfrângere cu Csikszereda Miercurea Ciuc și două victorii, cu CSM Slatina și CSC Dumbrăvița.
Pentru Dinamo urmează deplasarea cu Concordia Chiajna, în timp ce Steaua va juca pe teren propriu cu Poli Iași.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo