Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CSA Steaua a dat "recital" cu Progresul Spartac. Roș-albaștrii, victorie la scor cu "lanterna roșie" din Liga 2

Andrei Nicolae

Publicat 25/11/2023 la 12:58 GMT+2

CSA Steaua s-a impus fără emoții în fața celor de la Progresul Spartac, ultima clasată din eșalonul secund, într-un meci din etapa cu numărul 14. Echipa lui Daniel Oprița a câștigat cu 6-1 și a urcat pe loc de play-off, la egalitate de puncte însă cu formația de pe locul 7, Ceahlăul Piatra Neamț.

CSA Steaua

Credit imagine: facebook

CSA Steaua nu a întâmpinat nicio emoție împotriva celor de la Progresul Spartac și s-a impus cu 6-1 într-un duel în care "militarii" s-au distrat cu apărarea ultimei clasate. Echipa lui Daniel Oprița a deschis scorul în minutul 28, prin Bodan Chipirliu, golgheterul eșalonului secund.
Un singur minut mai târziu, Steaua și-a majorat avantajul, după ce Andrei Purice, mijlocașul celor de la Progresul, și-a trimis mingea în proprie poartă. Cinci minute mai târziu, elevii lui Andrei Erimia au dat semne că le pot pune probleme roș-albaștrilor și au redus din diferență pentru 2-1, grație lui Andrei Florescu, jucătorul împrumutat de la Dinamo.
Steliștii au majorat două minute mai târziu din nou avantajul la două goluri prin ibericul Roberto Sierra, marcând astfel o repriză cu patru goluri în decurs de doar opt minute. Scorul la pauză a fost astfel 3-1 pentru roș-albaștri, care au ieșit și mai montați în a doua repriză.
Citește și:

CSA Steaua nu a avut milă de Progresul Spartac și a câștigat cu 6-1

Steaua a marcat golul cu numătul patru în minutul 56, prin același Bogdan Chipirliu, care a ajuns la borna 12 în noul sezon. Șase minute mai târziu, roș-albaștrii au făcut 5-1, grație lui David Maftei, omul împrumutat de la Farul.
În minutul 86, "lanterna roșie" din liga secundă a rămas în inferioritate numerică, iar Steaua a profitat și a mai marcat o dată prin Alexandru Buziuc, care a înscris primul gol în tricoul noii sale echipe.
După acest gol, tabela a rămas neschimbată, astfel că scorul final a fost 6-1 pentru Steaua, care a urcat pe locul 6, cu 22 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul 7, Ceahlăul Piatra Neamț. Progresul rămâne pe ultima poziție, cu doar un punct după primele 14 etape.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo