Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo – CSA Steaua pe Arena Națională? "Câinii" ar putea avea încasări uriașe

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 22/08/2022 la 11:48 GMT+3

Dinamo o va întâlni pe CSA Steaua peste două săptămâni, în Liga 2, iar meciul are șanse mari să se joace pe cel mai mare stadion al țării. "Câinii" ar putea beneficia de o sumă uriașă dacă ne aportăm la problemele prin care trece clubul.

Fanii lui Dinamo creează o atmosferă incediară la meciul cu U Cluj

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Dinamo și CSA Steaua se vor întâlni în etapa a 6-a din Liga a 2-a. Gazde vor fi dinamoviștii, care plănuiesc organizarea meciului pe Arena Națională. De când a început noul sezon de Liga a 2-a, Dinamo a jucat meciurile de pe teren propriu la Clinceni.
Oficialii clubului au speranțe că la derby-ului cu Steaua va fi interes foarte mare și că se poate depăși numărul de 30.000 de fani pe stadion.
Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, își dorește ca partida să se joace pe cel mai mare stadion din țară, dar ca acest lucru să se întâmple, fanii "câinilor" trebuie să își aducă aportul în meciul pe care favoriții îl joacă împotriva celor de la Unirea Dej, sâmbătă, de la ora 11:30.
"Nu știu care sunt șansele, dar dacă vom avea o audiență bună la meciurile de 'acasă'. Am avut noroc, ca să zic așa, la tragerea la sorți și vom evolua acasă împotriva celor de la CSA Steaua. Sper, repet, dacă audiența la meciurile de acasă a lui Dinamo va fi una bună, vom face tot posibilul să evoluăm pe Arena Națională împotriva lor", a spus Vlad Iacob la Pro Arena.
În cazul în care se depășește numărul de 30.000 de suporteri, Dinamo ar putea încasa peste 100.000 de euro doar din vânzarea biletelor. O sumă uriașă dacă ne raportăm la criza prin care trece clubul și la competiția în care evoluează.
Citește și:

Demolarea stadionului din Ștefan cel Mare va începe în octombrie

Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, a dat vestea pe care toți fanii alb-roșilor o așteptau. Demolarea vechiului stadion va începe în luna octombrie și până la finalul acestui an se poate termina această fază a lucrărilor. Deși au apărut mai multe piedici care au întârziat demararea proiectului, Dinamo va beneficia de o nouă arenă, la standarde înalte.
Dinamo a început rău primul sezon din istorie în Liga a 2-a. Doar 3 puncte după primele 3 etape au acumulat băieții lui Ovidiu Burcă. "Câinii roșii" se află pe locul 14 după ce a pierdut partidele cu Oțelul Galați și Viitorul Târgu Jiu. Singura victorie a venit în prima etapă, în fața celor de la Progresul Spartac.
Steaua a disputat doar două meciuri până acum și vor juca în etapa a treia marți, cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Chiar și așa, jucătorii antrenați de Daniel Oprița sunt peste rivalii lor în clasament, iar derby-ul de peste două săptămâni se anunță incendiar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo