Rapidiștii au fost ofensivi din primul minut în meciul cu FC Argeș, când Hlistei a încercat un șut, însă pe centrul porții, fără probleme pentru Greab. Giuleștenii au deschis scorul în minutul 8, Pănoiu șutând din marginea careului, o minge primită de pe dreapta de la Carnat. În minutul 30, Albu a șutat puternic din afara careului, iar Bălan a șutat pe lângă mingea boxată puțin lateral de Greab.
Tot giuleștenii au atacat și după revenirea de la vestiare, însă Greab a fost la post la șuturile lui Bălan, Pănoiu sau Crepulja. Gazdele s-au apropiat și ele de poarta lui Moldovan, dar șutul lui Dumitrașcu a trecut pe lângă poartă. Tot argeșenii au trecut pe lângă egalare, la lovitura de cap a lui Lupeta, reținută ușor de portar.

A început deja derby-ul Rapid București – FCSB! Declarație războinică a lui Săpunaru

Romanian Liga I
Todoran îl atacă pe Săpunaru înaintea derby-ului Rapid – FCSB: "Să aibă soarta din ultimul meci"
14/08/2021 LA 14:07
Cristian Săpunaru, căpitanul giuleştenilor, a început deja derby-ul cu FCSB de săptămâna viitoare şi a trimis săgeţi spre rivalii din Capitală: "Încercăm să ne facem treaba. Ce ne-am propus, am reuşit. Echipa e foarte montată. Jucăm la Rapid şi vedeţi ce suporteri vin după noi. Rapid e o legendă a campionatului. Am mers şi am sărbătorit cu ei. De marţi-miercuri ne vom pregăti. Ce? Şi noi suntem o forţă. Ei sunt FCSB. E o întrebare ciudată. Mi-aş dori să ne facem treaba pe teren", a declarat Cristian Săpunaru la finalul meciului.
Rapid a luat toate cel trei puncte din deplasarea de la Pitești și se află pe locul doi, cu 10 puncte din 4 etape, fiind neînvinsă la revenirea în Liga 1, înainte de etapa a 5-a, când va întâlni ca gazdă, pe Arena Națională, vicecampioana FCSB. FC Argeș rămâne cu o zestre de un singur punct, după egalul smuls în etapa a 3-a la Gaz Metan Mediaș, și se pregătește de o deplasare grea la Sepsi Sfântu Gheorghe.
Fotbal
Rapid vrea să dea lovitura! Mihai Iosif, veste excelentă pentru giuleșteni: "Discutăm cu Săpunaru"
29/05/2021 LA 06:13
Fotbal
Mirel Rădoi anunță o revenire neașteptată la Națională! Săpunaru vrea să joace cu Islanda
08/02/2020 LA 07:17