Rapid București continuă forma bună și obține o nouă victorie la primul sezon de la revenirea în Liga 1. Giuleștenii au urcat pe locul 2 în clasamentul live al Ligii 1 și rămân neînfrânți. Au trei victorii și un egal.
Atmosfera a fost deosebită pe stadionul din Argeș în duelul celor două echipe de tradiție. 6000 de spectatori au asistat la meci, iar 1500 dintre aceștia au fost rapidiști.
Remarcatul acestei partide a fost tânărul de 18 ani, Ștefan Pănoiu. Mijlocașul a deschis scorul în minutul 8 și a bifat prima reușită a carierei în Liga 1. Pe lângă golul înscris, Pănoiu a participat la cele mai importante ocazii ale Rapidului.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
IERI LA 19:55

FC Argeș 0-1 Rapid București

Rapid a început în forță partida cu FC Argeș și a avut o ocazie încă din minutul 1. Ștefan Pănoiu i-a pasat lui Hlistei, care a tras la poartă din întoarcere de la marginea careului, însă șutul nu i-a pus probleme portarului. Scorul a fost deschis foarte rapid, în minutul 8. Giuleștenii au dat lovitura după un șut excelent al tânărului Ștefan Pănoiu, de la marginea careului. Carnat a centrat, iar Viana s-a încurcat și a ratat degajarea mingii, care a ajuns la Pănoiu.
Rapid a mai avut o ocazie foarte mare în minutul 30. Pănoiu i-a așezat perfect mingea lui Albu, care a tras ca din tun către poarta Argeșului. Greab a fost pe fază și a avut o paradă fantastică.
Pănoiu a fost foarte aproape să marcheze un gol după o fază excelentă în minutul 58. A recuperat foarte bine mingea și aproape a scăpat singur cu portarul după ce a trecut în viteză prin fotbaliștii Argeșului. Șutul nu a fost însă suficient de bun pentru a-l bate pe Greab.
FC Argeș nu a avut niciun șut pe poartă. Doar posesia le-a fost favorabilă.
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
25/05/2022 LA 15:50
Romanian Liga I
Susținere totală din partea fanilor! Dinamo-U Cluj se va juca cu casa închisă
25/05/2022 LA 10:46