CFR Cluj a câştigat, luni seara, pe terenul Universităţii Craiova cu 3-1 şi este din nou campioana României.Dan Nistor a deschis scorul în minutul 10, Vinicius a egalat în minutul 36, iar Kevin Boli şi Ciprian Deac au marcat după pauză. Pentru ardeleni este al 6-lea titlu din istorie şi al treilea, la rând. Echipa lui Dan Petrescu va juca în preliminariile Champions League.
Universitatea Craiova merge în preliminariile Europa League, alături de FCSB şi FC Botoşani. Dan Nistor a deschis scorul în minutul 10, Vinicius a egalat în minutul 36, iar Kevin Boli şi Ciprian Deac au marcat după pauză. După festivitatea de premiere, Alex Chipciu s-a lăsat purtat de val și a dezvăluit superstiția avută înainte de finala cu Universitatea Craiova.

Alex Chipciu, eupforic după titlul cucerit cu CFR Cluj

Romanian Liga I
EXCLUSIV | Reghecampf vrea un jucător de la CFR Cluj! Unde s-au blocat negocierile dintre cluburi
12/01/2022 LA 12:09
"Am transmis energia dinainte, i-am zis soției să ia mai multe șampanii înainte de meci. m-am gândit doar la asta, mi-am băgat asta în cap și am transmis energia. Eu sunt mai interiorizat, dar când am dat al treilea gol parcă am și plâns. Când am venit la CFR mă gândeam că o să fie cel mai ușor titlu, diferența era foarte mare între noi și ceilalți.
Dar după pandemie a fost mai greu, iar finalul infernal, am jucat 3 meciuri în 7 zile, la meciul cu FCSB nu stăteam în ghete. Și fără suporteri, și fără Mister a fost greu, dar CFR este cea mai bună echipă. Dacă ne uitam la meciul de azi parcă am fost doar noi pe teren, suntem jucători experimentați, avem multe meciuri în Europa, la națională, era normal. Și Craiova are jucători buni, îmi pare rău pentru ei", a declarat Alex Chipciu după meci.
Romanian Liga I
Încă un conflict la CFR! 2 fotbaliști s-au luat la bătaie la antrenament! Ce decizie a luat Petrescu
01/12/2021 LA 12:17
Fotbal
Chipciu, atac la mentalitatea românilor care-l acuză pe Rădoi: "Pițurcă ne califica, să ne hotărâm!"
18/10/2020 LA 08:55