Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Alexandru Chipciu, Anas Tahiri și Guessouma Fofana au fost scoși de pe lista UEFA, de către CFR, anunță Gazeta Sporturilor. De altfel, încă de săptămâna trecută, după scandalul de la club, existau informații că mai mulți fotbaliști vor să plece de la Cluj. În locul lor, în grupele Conference League vor juca Emmanuel Culio, Mihai Bordeianu și Florin Ștefan, "SuperDan" păstrând alte două locuri pentru fotbaliști care urmează să fie transferați. Printre ei s-ar putea număra Nana Boateng, un mijlocaș ghanez de 27 de ani, de la KuPS Kupio.
În ceea ce îl privește pe Arlauskis, acesta nu doar că nu va evolua în grupele europene, dar va părăsi clubul, în acest moment discutându-se despre o soluție de compromis, astfel încât lituanianul să rămână liber de contract.
La această decizie, a contribuit decisiv discursul lui "Arla" după demiterea lui Marian Copilu, eminența cenușie de la CFR.
Fotbal
România - Argentina 3-2 | 28 ani de la unul dintre cele mai frumoase jocuri ale echipei naționale
ACUM 40 MINUTE
"Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forța noastră și în teren și în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe. A mai fost plecat Marian și a fost circ! Dacă va cheamă patronul, mergem toți! Nu are cum să ne dea afară pe toți! Noi suferim, familiile suferă!", a spus Arlauskis săptămâna trecută, conform sport.ro.

Rămâne Arlauskis în Liga 1?

S-a speculat că portarul baltic ar putea să ajungă la FCSB, în contextul în care Andrei Vlad are prestații foarte slabe. Totuși, chiar dacă goalkeeperul lituanian și-a arătat disponibilitatea în acest sens, cel puțin la nivel declarativ Edi Iordănescu a dezvăluit că nu s-a gândit la întăriri între buturi, dând senzația că mutarea nu îl atrage foarte tare.
Și, totuși, Arlauskis ar putea să rămână la Liga 1 și chiar să se bată la titlu. Se pare că Marian Copilu e în discuții avansate cu cei din conducerea Craiovei pentru a prelua o funcție oficială. Un adevărat "creier" al transferurilor din Gruia în ultimii ani, Copilu îl va propune pe Giedrius la viitoarea echipă și sunt șanse mari ca portarul să continue în prima divizie, sub culorile oltenilor.
Romanian Liga I
Cum se poziționează Superliga din România în raport cu celelalte campionatele din estul Europei
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
CFR Cluj este asaltată de oferte pentru unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut
IERI LA 08:01