Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

3 fotbaliști importanți de la CFR Cluj, deciși să plece de la echipă! Chipciu vrea să-și depună memoriu

Bianca Dumitru

Publicat 31/08/2021 la 10:29 GMT+3

Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj după ce Marius Șumudică și Marian Copilu au fost demiși în urma eliminării din Europa League. Trei dintre fotbaliști sunt nemulțumiți de plecarea președintelui echipei și vor să se despartă de campioana României în perioada următoare.

CFR Cluj, Marius Șumudică

Credit imagine: facebook

Șefii celor de la CFR Cluj au ajuns luni seară, după o zi plină de negocieri, la un acord cu Dan Petrescu, care urmează a semna un contract valabil 3 sezoane. Prezentarea oficială a antrenorului este programată în cursul zilei de astăzi. Lucrurile nu s-au calmat, însă, în totalitate.
Despărțirea echipei de Marius Șumudică și de Marian Copilu a lăsat urme adânci la CFR, demiterea președintelui nefiind pe placul unora dintre jucători. Potrivit GSP, Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici și Alexandru Chipciu și-ar dori să plece de la club ca urmare a îndepărtării lui Copilu de echipă.
Cei trei fotbaliști au fost aduși la CFR de către Marian Copilu, iar acum sunt deciși să ia măsuri în urma demiterii acestuia, Chipciu având de gând chiar să-și depună un memoriu pentru a deveni liber de contract.
Negocierile privind rezilierea celor trei ar trebui să meargă, însă, destul de ușor, în condițiile în care Latovlevici și Chipciu sunt deja puși de Dan Petrescu pe lista fotbaliștilor de care și-ar dori să scape.

Ce condiții a pus Petrescu pentru a reveni la Cluj

Negocierile dintre Dan Petrescu și oficialii CFR-ului au durat mai mult din cauza condițiilor impuse de tehnicianul alături de care clubul din Gruia a cucerit 3 titluri de campioană a României. Contractul a fost redactat luni, antrenorul urmând a avea o clauză de reziliere mult mai mare decât cea pe care a avut-o Marius Șumudică la Cluj.
Astfel, dacă va fi demis, Petrescu va trebui să primească 600.000 de euro, dublu față de suma pe care ar trebui să o încaseze antrenorul care s-a despărțit în urmă cu doar câteva zile de CFR.
Mai mult, noul tehnician al campioanei României ar fi cerut realizarea a 4 transferuri până la finalul perioadei de mercato, avându-i pe listă pe 3 dintre foștii săi elevi de la Cluj, Mihai Bordeianu, Emmanuel Culio și Damjan Djokovic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo