După despărțirea de Marius Șumudică era foarte clar că Dan Petrescu va fi noul antrenor al CFR-ului, dar negocierile nu au fost tocmai ușoare pentru oficialii din Gruia. Experiențele trecute pe banca ardelenilor, l-au determinat pe Dan Petrescu să pună condiții importante cu privire la clauza de reziliere și la bonusurile financiare, astfel că totul s-a amânat.
Conform gsp.ro, cele 2 părți au ajuns în cele din urmă la un acord, și Petrescu va semna marți un contract valabil pe 3 sezoane. Așadar, "SuperDan" revine pe banca echipei cu care a cucerit 3 titluri în Liga 1 la numai 5 luni distanță de când a plecat la Kayserispor.
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM 11 ORE

Dan Petrescu face revoluție în lotul CFR-ului

Chiar dacă Dan Petrescu va prelua echipa în plin campionat, "Bursucul" este hotărât să renunțe la mai mulți jucători. Foarte probabil, la negocieri s-a discutat și de aducerea unor fotbaliști până la încheierea perioadei de transferuri, astfel că noul antrenor își permite să se descotorosească de cei despre care crede că nu îl vor ajuta în noul mandat.
După ce Fofana, Tahiri și Meleke ar fi fost deja anunțați că antrenorul nu se va baza pe ei, nefiind doriți nici măcar la antrenamente, se pare că Dan Petrescu are de gând să-i lase în afara lotului și pe Figueiredo, Latovlevici, Păun, Hoban, Butean și Chipciu. Acesta din urmă a mers astăzi la stadion pentru a se întâlni cu oficialii CFR-ului, dorindu-și să afle ce planuri au cu el după ce a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu FCSB.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 20:51
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 19:53