A devenit o chestiune de ore până când Dan Petrescu va reveni oficial pe banca tehnică a echipei CFR Cluj. Campioana României a reziliat sâmbătă contractul cu Marius Șumudică, dar noul "principal" ar urma să-și înceapă mandatul după derby-ul cu FCSB din această seară, programat de la ora 21:00.
Potrivit informațiilor Eurosport, Dan Petrescu a început însă să lucreze la echipa pe care o va conduce în perioada următoare. În următoarele zile, antrenorul va primi și întăriri. Conducerea i-a promis, în cadrul negocierilor, că îl va susține inclusiv prin aducerea unor jucători. Pe lângă Mihai Bordeianu, revine Culio în proporție de 99% și se negociază și cu Damjan Djokovic, jucător important pentru antrenor în precedentele mandate.

Dan Petrescu i-a anunțat pe Fofana, Tahiri si Meleke că nu se bazează pe ei

Romanian Liga I
Edi Iordănescu nu și-a menajat jucătorii nici după succesul cu Clinceni. Ce le-a reproșat antrenorul
ACUM 18 ORE
Bineînțeles, vor exista și plecări, pentru că dimensiunea lotului trebuie ajustat, în condițiile în care CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor și Europa League. Astfel, Petrescu i-a anunțat deja pe Fofana, Tahiri si Meleke că nu se bazează pe ei și că nu-i vrea nici măcar la antrenamente.
Dar azi, atenția clubului se îndreaptă către derby-ul cu FCSB. În așteptarea numirii lui Dan Petrescu, echipa va fi condusă de pe banca tehnică de Cristi Moldovan, antrenorul cu portarii. El va fi ajutat de pe bancă de Cristian Panin, team-managerul echipei. Deși niciunul nu deține licența Pro, regulamentul le permite să asigure un interimat de 30 de zile, cu Licența A la activ. În acest moment, CFR Cluj are procentaj sută la sută în Liga 1
Dan Petrescu ar urma să semne luni contractul cu gruparea ardeleană.
https://i.eurosport.com/2021/08/28/3208258.png
Romanian Liga I
FCSB a urcat pe podium în Liga 1, după o victorie cu Academica Clinceni
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Variantă-şoc aleasă de Dinamo pentru postul de antrenor! Ar putea veni de la o rivală din Liga 1
ACUM O ZI