Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Telenovela s-a încheiat! Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu CFR Cluj, Dan Petrescu preia comanda

Andrei Nicolae

Actualizat 28/08/2021 la 13:15 GMT+3

Ultimele 48 de ore au fost foarte tensionate în tabăra campioanei României. În cele din urmă, antrenorul care a pornit la drum în acest sezon a acceptat să demisioneze

Marius Șumudică

Credit imagine: Eurosport

Aventura lui Marius Șumudică la CFR Cluj se încheie chiar înaintea derby-ului cu FCSB, programat duminică.
Gazeta Sporturilor anunță că antrenorul a cedat în fața presiunilor venite dinspre patronul Neluțu Varga și a decis să semneze rezilierea contractului.
Marius Șumudică o lasă pe CFR Cluj în fruntea Ligii 1, cu șase victorii din tot atâtea meciuri. Dar antrenorul a plătit pentru eliminările succesive din Liga Campionilor și Europa League.
Antrenorul va primi o parte din contractul semnat cu CFR Cluj în această vară. Tot azi, Dan Petrescu este așteptat să conducă primul antrenament. Cel mai probabil, „Bursucul”, alături de care CFR a câștigat titlul în 2018, 2019 și 2020, va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB de duminică.
Dan Petrescu

Situația la CFR Cluj s-a schimbat de la o oră la alta

După eliminarea din play-off-ul Europa League, după două partide cu Steaua Roșie, la CFR Cluj s-au întâmplat scene greu de imaginat în fotbalul de azi.
Din tot scenariul a făcut parte inclusiv demiterea lui Marius Șumudică. După evenimentele de joi seara, situația s-a schimbat de la o oră la alta. Ba că antrenorul nu a fost lăsat să intre nici în baza de antrenament, ba că urmează să se ocupe în continuare de echipă.
"Azi am participat la o scurtă discuție cu câțiva reprezentanți ai clubului nostru. Deocamdată, Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei. O să urmeze o ședință la nivelul clubului în zilele următoare în care o să se stabilească ce o să urmeze în viitorul apropiat", au transmis, aseară, suporterii din Peluza Vișinie pe Facebook.
Chiar dacă a spus în mai multe rânduri că nu își va da demisia, Marius Șumudică a ajuns în cele din urmă la un acord de despărțire cu șefii de la Cluj.
Dan Petrescu a bătut deja palma cu conducerea echipei CFR Cluj și nu va sosi singur în Gruia. Fostul internațional va veni alături de Bogdan Mara și a rezolvat deja și primul transfer, la echipă urmând a se întoarce Mihai Bordeianu.
Eurosport a anunțat încă de joi că Mihai Bordeianu este aproape de revenirea la CFR.
Liverpool - Chelsea va fi sâmbătă de la ora 19.30 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo