Aventura lui Marius Șumudică la CFR Cluj se încheie chiar înaintea derby-ului cu FCSB, programat duminică.
Gazeta Sporturilor anunță că antrenorul a cedat în fața presiunilor venite dinspre patronul Neluțu Varga și a decis să semneze rezilierea contractului.
Marius Șumudică o lasă pe CFR Cluj în fruntea Ligii 1, cu șase victorii din tot atâtea meciuri. Dar antrenorul a plătit pentru eliminările succesive din Liga Campionilor și Europa League.
Romanian Liga I
Sepsi - U Craiova 3-1. Meci furtunos la Sf. Gheorghe, cu gol în secunda 23 și un alt gol cu mâna
ACUM 6 ORE
Antrenorul va primi o parte din contractul semnat cu CFR Cluj în această vară. Tot azi, Dan Petrescu este așteptat să conducă primul antrenament. Cel mai probabil, „Bursucul”, alături de care CFR a câștigat titlul în 2018, 2019 și 2020, va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB de duminică.
https://i.eurosport.com/2021/01/10/2968781.jpg

Situația la CFR Cluj s-a schimbat de la o oră la alta

După eliminarea din play-off-ul Europa League, după două partide cu Steaua Roșie, la CFR Cluj s-au întâmplat scene greu de imaginat în fotbalul de azi.
Din tot scenariul a făcut parte inclusiv demiterea lui Marius Șumudică. După evenimentele de joi seara, situația s-a schimbat de la o oră la alta. Ba că antrenorul nu a fost lăsat să intre nici în baza de antrenament, ba că urmează să se ocupe în continuare de echipă.
"Azi am participat la o scurtă discuție cu câțiva reprezentanți ai clubului nostru. Deocamdată, Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei. O să urmeze o ședință la nivelul clubului în zilele următoare în care o să se stabilească ce o să urmeze în viitorul apropiat", au transmis, aseară, suporterii din Peluza Vișinie pe Facebook.
Chiar dacă a spus în mai multe rânduri că nu își va da demisia, Marius Șumudică a ajuns în cele din urmă la un acord de despărțire cu șefii de la Cluj.
Dan Petrescu a bătut deja palma cu conducerea echipei CFR Cluj și nu va sosi singur în Gruia. Fostul internațional va veni alături de Bogdan Mara și a rezolvat deja și primul transfer, la echipă urmând a se întoarce Mihai Bordeianu.
Eurosport a anunțat încă de joi că Mihai Bordeianu este aproape de revenirea la CFR.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205801.png
Romanian Liga I
Andrei Ivan poate ajunge într-un campionat de top! Unde este dorit atacantul Craiovei
ACUM 15 ORE
Romanian Liga I
Dinamo ajunge la 10 transferuri în această iarnă! Mutare de la o echipă de play-off
IERI LA 13:23