Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR o face K.O. pe FCSB! Îi "fură" doi jucători și devine mare favorită la titlu

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 26/08/2021 la 13:10 GMT+3

CFR Cluj vrea să dea lovitura pe piața transferurilor. Oficialii campioanei României vor să-l transfere pe Hervin Ongenda, jucătorul dorit și de FCSB.

CFR Cluj (România)

Credit imagine: facebook

Înainte de meciul direct din Liga 1, programat duminică, de la ora 21:00, CFR Cluj ar vrea să le dea lovitura celor de la FCSB. Oficialii campioanei României le-au făcut o ofertă celor de la FC Botoșani pentru transferul lui Hervin Ongenda, jucător dorit și de roș-albaștri.
Potrivit ProSport, șefii CFR-ului vor să plătească 150.000 de euro pentru mijlocașul francez, cu 50.000 de euro mai mult decât voiau să achite cei de la FCSB. Ardelenii vor să-i aducă lui Șumudică toți jucătorii de care ar avea nevoie pentru ca echipa să obțină un nou titlu în Liga 1.
Conform sursei citate, negocierile dintre cele două cluburi sunt blocate, reprezentanții celor de la FC Botoșani nefiind dispuși să-l lase să plece în acest moment. Fotbalistul este nemulțumit de această situație, el dorindu-și să obțină mutarea la Cluj.
Liverpool - Chelsea va fi sâmbătă de la ora 19.30 pe Eurosport 1

Două lovituri pentru FCSB

Dacă vor reuși să-i obțină transferul lui Ongenda, clujenii le vor fi dat două lovituri celor de la FCSB. Cei de la CFR s-au înțeles și cu Mihai Bordeianu, care a fost cumpărat de Al Qadisiyah de la CFR Cluj în luna octombrie a anului trecut, pentru 1,4 milioane de euro.
Românul, dorit și de Edi Iordănescu la FCSB, este aproape de revenirea în Gruia, echipa lui Marius Șumudică oferindu-i un contract pe 3 ani.
La Cluj, Bordeianu a pus umărul la cucerirea a 3 titluri de campion al României, înainte de transferul la Al Qadisiyah. Apoi, sezonul trecut, revenit la CFR sub formă de împrumut, mijlocaşul a mai pus un trofeu de campion în vitrina de trofee.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo