În ultima perioadă au existat multe discuții despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, însă lucrurile nu se concretizaseră și părea că totul a picat. Fotbalistul nevând nici măcar evoluții tocmai bune în startul noului sezon.
Doar că, în cele din urmă, cele două părți au ajuns la un consens. Conducerea roș-albaștrilor a anunțat că s-a bătut palma pentru transferul lui Moruțan. Turcii vor achita 5,5 milioane de euro pentru mijlocașul român, plus alte bonusuri.
Mihai Bordeianu a fost cumpărat e Al Qadisiyah de la CFR Cluj în luna octombrie a anului trecut, pentru 1,4 milioane de euro. După numai 4 luni petrecute în Arabia Saudită, mijlocașul român a revenit în Gruia, sub formă de împrumut.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22

FCSB e favorită să-l transfere pe Mihai Bordeianu

Acum, Bordeianu și-a reziliat contractul cu arabii, iar CFR Cluj și FCSB se luptă pentru transferul acestuia. Ardelenii păreau favoriți pentru semnarea fotbalistului până acum, dar lucrurile au luat o altă întorsătură odată cu transferul lui Moruțan.
Roș-albaștrii au început prost noul sezon și în acest context au nevoie neapărată de întăriri. Cu siguranță FCSB va forța transferul lui Bordeianu, putând pune pe masă o ofertă mai bună decât cea inițială. CFR are șansa a doua acum.
Pe lângă Bordeianu, Edi Iordănescu mai are promise două transferuri. Mijlocașul ofensiv Hervin Ongenda, de la FC Botoșani, și încă un atacant.
FCSB a fost eliminată deja din Europa, iar în campionat ocupă abia locul 7 în clasament, cu 8 puncte adunate în 5 meciuri jucate. De la 21:30 vor evolua acasă împotriva celor de la Sepsi.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205801.png
Romanian Liga I
Un fotbalist de la FCSB, în atenția mai multor echipe din Cipru! Poate ajunge lângă alți 2 români
19/01/2022 LA 06:31
Romanian Liga I
Motivul pentru care Florin Tănase nu a mai plecat de la FCSB! Cine a blocat transferul în Emirate
13/01/2022 LA 10:25