Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răsturnare de situație la CFR Cluj! Șumudică nu a plecat de la echipă! Anunțul fanilor

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 27/08/2021 la 23:37 GMT+3

Fanii CFR-ului au anunțat că Marius Șumudică nu și-a reziliat contractul, fiind în continuare antrenorul echipei.

Marius Șumudică

Credit imagine: Eurosport

UPDATE / Deși în această seară apăruseră informații potrivit cărora Marius Șumudică ar fi acceptat să-și rezilieze contractul, suporterii CFR-ului au anunțat că antrenorul nu a fost demis, urmând a se ocupa de echipă în continuare. Fanii campioanei României au făcut această declarație în urma unei întâlniri pe care au avut-o cu șefii clubului.
"Azi am participat la o scurtă discuție cu câțiva reprezentanți ai clubului nostru. Deocamdată, Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei. O să urmeze o ședință la nivelul clubului în zilele următoare în care o să se stabilească ce o să urmeze în viitorul apropiat", au transmis cei din Peluza Vișinie pe Facebook.

Marius Șumudică a fost demis de la CFR Cluj după eliminarea din Europa League. În această dimineață, antrenorul nu a fost lăsat să intre în baza de antrenament, unde era programată o ședință de recuperare după meciul cu Steaua Roșie Belgrad, oamenii de la pază informându-l că nu mai are ce căuta în Gruia.
Chiar dacă a spus în mai multe rânduri că nu își va da demisia, Marius Șumudică ar fi ajuns la un acord, în această seară, cu șefii de la Cluj. Potrivit Sport.ro, cele două părți au discutat despre clauzele pe care antrenorul le avea trecute în contract și apoi Șumudică și-ar fi reziliat contractul. Clauzele menționate stipulau că, în cazul unei despărțiri neamicale, clubul va trebui să-i achite suma de 250.000 de euro lui Șumudică. De partea cealaltă, dacă tehnicianul își dădea demisia, trebuia să plătească 750.000 de euro.
În acest moment, favorit să îi ia locul lui Marius Șumudică este Dan Petrescu, cel care, conform aceleiași surse, ar fi ajuns deja la Cluj, unde a fost văzut discutând cu un responsabil al campioanei României.

Dan Petrescu nu vine singur la CFR

Dan Petrescu a bătut deja palma cu CFR Cluj și nu va sosi singur în Gruia. Fostul internațional va veni alături de Bogdan Mara și a rezolvat deja și primul transfer, la echipă urmând a se întoarce Mihai Bordeianu.
Eurosport a anunțat încă de joi că Mihai Bordeianu este aproape de revenirea la CFR, dar abia astăzi au apărut informații noi. Concret, mijlocașul central a fost dorit intens de Edi Iordănescu la FCSB, dar Dan Petrescu a jucat un rol decisiv în această afacere. Astfel, tehnicianul i-a explicat fotbalistului că se va întoarce la cârma echipei din Gruia și că îl vede drept un pilon important în actuala campanie, astfel că Bordeianu a respins orice discuție cu roș-albaștrii și a ales CFR-ul.
El va semna pe trei ani, dar nu va fi singurul jucător pe care Dan Petrescu îl aduce. Conducerea i-a promis, în cadrul negocierilor, alți doi fotbaliști, dar pentru moment nu se știu mai multe detalii în ceea ce îi privește pe aceștia.
Super sâmbătă Premier League

Haos la CFR Cluj

După înfrângerea în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad, oficialii celor de la CFR Cluj s-au luat la bătaie într-unul dintre birouri. Marius Șumudică a fost demis de la echipă, alături de el părăsind gruparea campioană și președintele Marian Copilu, dar și juristul Ionuț Ivașcu. Informația a surprins, în contextul în care primul era văzut de mulți drept omul din spatele performanțelor din ultimii ani, iar celui de-al doilea nu aveau cum să i se impute rezultatele.
Doar că aceștia au fost victime colaterale. Concret, la CFR se formaseră două tabere: una care îl susținea pe Șumudică și alta care voia să scape neapărat de el, considerându-l un tehnician foarte slab, incapabil să ducă echipa la nivelul următor.
Lucrurile au ajuns astfel la o temperatură de fierbere după meciul cu sârbii, astfel că la finalul confruntării de aseară kinetoterapeutul Viorel Boncoi și juristul CFR-ului s-ar fi luat la bătaie într-un birou, iar Marian Copilu ar fi intervenit, totul degenerând.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo