Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | Dan Petrescu nu vine singur la CFR! A convins deja un fotbalist să semneze cu clujenii. Urmează alte 2 mutări

Cristian Mihală

Actualizat 27/08/2021 la 16:04 GMT+3

Dan Petrescu a bătut palma cu CFR, dar nu va sosi singur în Gruia. Fostul internaţional va veni alături de Bogdan Mara şi a rezolvat deja primul transfer: Mihai Bordeianu.

Petrescu

Credit imagine: Eurosport

Şumudică e istorie pentru CFR, chiar dacă oficial nu a fost încă demis, căutându-se o soluţie pentru a se ajunge la o soluţie amiabilă şi clujenii să nu îi plătească întreaga clauză de reziliere.
Chiar şi aşa, conducerea ardelenilor a bătut palma cu Dan Petrescu, care va fi azi prezentat oficial şi care va conduce antrenamentul de la ora 18:00.
Discuţiile dintre părţi durau de mai mult timp şi era aşteptată doar eliminarea din Europa League, pentru ca Şumudică să fie demis. Alături de "Super Dan" va reveni în Gruia şi Bogdan Mara, un apropiat al antrenorului, în care acesta are încredere deplină. În schimb, Dani Coman, despre care s-a spus că va fi noul preşedinte, cel mai probabil nu va descinde în Ardeal. Deşi conducerea îl vedea o variantă viabilă, Dan Petrescu se pare că nu a agreat o astfel de variantă.

Mihai Bordeianu, de mână cu Dan Petrescu la CFR Cluj

Încă de ieri, Eurosport a anunţat că Mihai Bordeianu e aproape de revenirea la CFR, dar abia astăzi apar informaţii noi în acest caz. Concret, mijlocaşul central român a fost dorit intens de Edi Iordănescu, la FCSB, dar Dan Petrescu a jucat un rol decisiv în această afacere. Astfel, tehnicianul i-a explicat fotbalistului că se va întoarce la cârma echipei şi că îl vede un pilon important în actuala campanie, astfel că acesta a respins orice discuţie cu roş-albaştrii şi a ales Gruia. El va semna pe trei ani, dar nu va fi singurul jucător pe care Dan Petrescu îl aduce. Conducerea i-a promis, în cadrul negocierilor, alţi doi fotbalişti, dar pentru moment nu se ştiu mai multe detalii în ceea ce îi priveşte pe aceştia.
Bordeianu a fost cumpărat de Al Qadisiyah de la CFR Cluj în luna octombrie a anului trecut, pentru 1,4 milioane de euro. Nu a dat randament acolo, nereuşind să se adapteze, astfel că sezonul trecut a revenit la CFR sub formă de împrumut. Mijlocaşul a mai pus un trofeu de campion în vitrina de trofee, după ce anterior pusese umărul la cucerirea a 3 titluri de campion al României, înainte de transferul la Al Qadisiyah.
Super sâmbătă Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo