Şumudică e istorie pentru CFR, chiar dacă oficial nu a fost încă demis, căutându-se o soluţie pentru a se ajunge la o soluţie amiabilă şi clujenii să nu îi plătească întreaga clauză de reziliere.
Chiar şi aşa, conducerea ardelenilor a bătut palma cu Dan Petrescu, care va fi azi prezentat oficial şi care va conduce antrenamentul de la ora 18:00.
Discuţiile dintre părţi durau de mai mult timp şi era aşteptată doar eliminarea din Europa League, pentru ca Şumudică să fie demis. Alături de "Super Dan" va reveni în Gruia şi Bogdan Mara, un apropiat al antrenorului, în care acesta are încredere deplină. În schimb, Dani Coman, despre care s-a spus că va fi noul preşedinte, cel mai probabil nu va descinde în Ardeal. Deşi conducerea îl vedea o variantă viabilă, Dan Petrescu se pare că nu a agreat o astfel de variantă.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38

Mihai Bordeianu, de mână cu Dan Petrescu la CFR Cluj

Încă de ieri, Eurosport a anunţat că Mihai Bordeianu e aproape de revenirea la CFR, dar abia astăzi apar informaţii noi în acest caz. Concret, mijlocaşul central român a fost dorit intens de Edi Iordănescu, la FCSB, dar Dan Petrescu a jucat un rol decisiv în această afacere. Astfel, tehnicianul i-a explicat fotbalistului că se va întoarce la cârma echipei şi că îl vede un pilon important în actuala campanie, astfel că acesta a respins orice discuţie cu roş-albaştrii şi a ales Gruia. El va semna pe trei ani, dar nu va fi singurul jucător pe care Dan Petrescu îl aduce. Conducerea i-a promis, în cadrul negocierilor, alţi doi fotbalişti, dar pentru moment nu se ştiu mai multe detalii în ceea ce îi priveşte pe aceştia.
Bordeianu a fost cumpărat de Al Qadisiyah de la CFR Cluj în luna octombrie a anului trecut, pentru 1,4 milioane de euro. Nu a dat randament acolo, nereuşind să se adapteze, astfel că sezonul trecut a revenit la CFR sub formă de împrumut. Mijlocaşul a mai pus un trofeu de campion în vitrina de trofee, după ce anterior pusese umărul la cucerirea a 3 titluri de campion al României, înainte de transferul la Al Qadisiyah.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 20:51
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 19:53