CFR s-a făcut de râs în Europa, unde a fost eliminată de Steaua Roşie Belgrad, dar circul a început abia după partida contra sârbilor. S-a ajuns la bătaie între oficiali, iar Marius Şumudică, Marian Copilu şi juristul Ivaşcu au fost demişi.
Haosul a continuat azi, când lui Marius Şumudică i s-a interzis accesul în Gruia, unde avea programată o şedinţă de recuperare cu jucătorii. Antrenorul ştia prea bine că nu mai e antrenorul echipei, dar s-a prevalat de faptul că nimic nu este oficial, pregătindu-şi astfel accesul spre clauza de reziliere pe care trebuie să o încaseze dacă e dat afară.
Cert e că o împăcare Şumudică - CFR e 100% imposibilă în acest moment, clujenii ajungând deja la un acord cu Dan Petrescu. Părţile negociau, de altfel, de mai mult de o săptămână şi se înţeleseseră, astfel că s-a aşteptat returul cu Steaua Roşie, ca Şumi să fie demis.
Romanian Liga I
Bonusuri consistente pentru jucătorii CFR-ului după câștigarea titlului! Cât vor încasa fotbaliștii
17/05/2022 LA 14:47

Dan Petrescu a bătut palma cu CFR Cluj

"Super Dan" va sosi azi la Cluj pentru a semna contractul, iar de la 18:00 va susţine primul antrenament, după ce va semna contractul cu gruparea campioană. Mai sunt de pus la punct doar mici detalii, astfel că în proporţie de 99% el va fi noul antrenor al grupării ardelene.
De notat că Dan Petrescu a avut pe masă în ultima perioadă două oferte - una din Rusia şi una din partea lui Burleanu, care îl voia în locul lui Rădoi la naţională -, dar fostul internaţional a preferat CFR-ul, acolo unde a reuşit cele mai mari performanţe din cariera de antrenor.
Dan Petrescu a mai antrenat CFR-ul în două rânduri, cucerind 3 titluri de campioană. El a fost desemnat cel mai bun tehnician român în 4 rânduri: 2008, 2009, 2011 şi 2019.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
16/05/2022 LA 12:34
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
16/05/2022 LA 06:20