CFR şi-a pierdut total încrederea în Şumudică, după eliminarea din play-offul Europa Leasgue. Lucrurile au escaldat aseară, ajungându-se inclusiv la o bătaie, într-unul dintre bioruri, iar patronul echipei a decis să îl demită pe tehnician, pentru ratarea calificării, dar şi pe Marian Copilu şi pe juristul Ivaşcu, pentru conflictul avut la finalul disputei cu Steaua Roşie.
Clujenii trebuie să îi plătească tehnicianului un sfert de milion de euro pentru că a fost demis atât de devreme. În momentul în care a semnat cu CFR, Șumi a fost suficient de inspirat să își treacă în înțelegere o clauză prin care, dacă e demis cât timp se află în cupele europene: trebuie să primească 250.000€, conform as.ro. Chiar dacă ardelenii au fost spectatori în duelul cu Steaua Roșie, ei vor continua în grupele Conference League, astfel că echipa e în continuare în Europa.

Şumudică, interzis la CFR

Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
IERI LA 11:28
Pentru că nu s-a ajuns la un numitor comun privind despărţirea, Şumudică s-a prezentat în această dimineaţă la stadion, unde programase o şedinţă de recuperare, după confruntarea de aseară. Lui Şumi nu i s-a permis accesul în stadion, fiind informat că nu mai e antrenorul echipei.
"Sunt în fața stadionului și nu mă lasă să intru. Sunt cu jucătorii, iar bodyguarzii nu ne lasă să intrăm ca să facem antrenamentul”, a spus Marius Șumudică pentru ProSport.
Ulterior, ProX a publicat un filmuleţ cu tehnicianul clujenilor, de la stadion. Extrem de nervos, acesta i-a rugat pe jurnalişti să filmeze că i se îngrădeşte dreptul la muncă.
"Filmează tot! Parcă sunt sclav pe plantaţie, parcă fac muncă la negru. Eu sunt oficial antrenorul CFR-ului şi nu mi se permite să muncesc. Nu s-a luat nicio decizie oficială, nu am fost informat clar că sunt demis", a spus Şumi.
Probabil se va ajunge la o soluţie de compromis privind clauza de reziliere, în contextul în care e limpede că Şumudică nu va mai continua în Gruia. Dan Petrescu e aşteptat în această după-amiază în Gruia pentru a semna contractul.
Ce să vorbesc? Vorbiţi cu jucătorii, că sunt mai importanţi. Am venit la program, am vrut să respect programul. Echipa s-a prezentat. Sunt aici toţi jucătorii. Nu am fost lăsaţi să intrăm să ne antrenăm. Mai departe, am afişat pe grup programul de mâine. Dumneavoastră trebuie să trageţi concluziile. Eu sunt angajat care a venit să îşi exercite dreptul la muncă. Eu am un contract în vigoare şi, deocamdată, sunt antrenorul lui CFR Cluj. Mai departe, vom vedea ce se va întâmpla. Nu am crezut în viaţa mea că mi se poate întâmpla aşa ceva în România. Am ţinut şedinţa tehnică în garaj. Am venit să îmi fac meseria. Am venit cu o oră şi jumătate înainte | Marius Şumudică
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
23/01/2022 LA 21:29
Romanian Liga I
Ciprian Deac, dezamăgit după remiza cu FCSB! Cum vede mijlocașul lupta la titlu în continuare
23/01/2022 LA 20:54