În această dimineață, Dan Petrescu a avut o discuție cu patronul celor de la CFR Cluj pentru stabilirea ultimelor detalii din contract. Antrenorul este aproape de a reveni pe banca tehnică a campioanei României, iar acest lucru ar putea însemna despărțirea clubului de câțiva jucători.
După ce Fofana, Tahiri și Meleke ar fi fost deja anunțați că antrenorul nu se va baza pe ei, nefiind doriți nici măcar la antrenamente, se pare că Dan Petrescu are de gând să-i lase în afara lotului și pe Figueiredo, Latovlevici, Păun, Hoban, Butean și Chipciu. Acesta din urmă a mers astăzi la stadion pentru a se întâlni cu oficialii CFR-ului, dorindu-și să afle ce planuri au cu el după ce a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu FCSB.
Potrivit digisport.ro, Petrescu ar fi făcut echipa pentru meciul de duminică seară, cu FCSB, având în plan să renunțe la mulți dintre jucătorii care nu au făcut parte din lotul pentru etapa a 7-a a Ligii 1.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
Aceste schimbări de la echipă vor avea loc pentru că dimensiunea lotului trebuie ajustată, în condițiile în care CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Champions League și Europa League.

Dan Petrescu, singurul candidat pentru banca CFR-ului

Dan Petrescu este pilonul pe care CFR Cluj s-a reinventat în ultimii ani. Petrescu a adus 3 titluri în Gruia, iar cel de-al patrulea consecutiv a fost obținut datorită echipei create de el. Aducerea lui Șumudică a fost o eroare, iar retrogradările succesive din Champions League în Europa League și acum în Conference League i-au adus demiterea.
Patronul Varga este convins că revenirea lui Dan Petrescu este cheia reînnodării succeselor europene. De aici vin banii, iar un parcurs lung în Conference League este izvorul de care CFR are nevoie. În urmă cu doar câteva zile, Petrescu a spus că întoarcerea sa la CFR este doar o chestiune de timp.
"Cred că și-au dat seama că au greșit față de mine. Și mie mi-a părut rău pentru că mă atașasem de echipă. În afară de performanțe, este un oraș frumos, am plecat și cetățean de onoare de acolo, am avut trofee, medalii și amintiri superbe. Clujul rămâne una dintre casele mele și cu siguranță mă voi întoarce acolo.
Toată lumea spune că sunt prea scump, dar nu este adevărat. Îmi fac meseria. Eu vreau bani numai la performanță. Normal că vrei un salariu să trăiești, dar bonusurile mari le vreau la performanță. Așa mi se pare normal", a declarat recent antrenorul, în cadrul unui interviu.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10