În vârstă de 31 de ani, Constantin Budescu a primit o veste groaznică în această seară din partea celor de la Al Shabab, clubul pentru care a evoluat înainte să semneze cu Astra Giurgiu, dar de care nu s-a despărțit în condiții amiabile. Mijlocaşul român şi-a reziliat unilateral contractul cu gruparea din Riad şi a fost legitimat de Astra. Litigiul a fost judecat de FIFA şi arabii au primit câştig de cauză.
Budescu și Astra Giurgiu, clubul care l-a legitimat pe mijlocaș între timp, se văd nevoiți să plătească 723.000 dolari în următoarele 45 de zile! Constantin Budescu a evoluat pentru Al Shabab timp de un an, între iulie 2018 și august 2019, după ce arabii au plătit 2.5 milioane de euro către FCSB în schimbul mijlocașului.

Astra Giurgiu și Constantin Budescu, buni de plată

Romanian Liga I
Detalii de ultimă oră despre starea lui Florinel Coman! "Nu ne va fi deloc ușor"
11/10/2021 LA 11:22
"Conducerea clubului a aflat hotărârea luată de FIFA, iar aceasta este împotriva clubului din România la care a ajuns Constantin Budescu. Fotbalistul a fugit din cantonamentul din Germania, sezonul trecut, şi şi-a încheiat unilateral contractul. Prin urmare, s-a decis ca Astra să plătească 723.000 de dolari către Al Shabab, în decurs de 45 de zile", se anunţă într-un comunicat postat de club şi citat de alriyadh.com.
Internaţionalul român a înscris 7 goluri în 22 de partide pentru fosta echipă antrenată de Marius Şumudică. De la revenirea în Liga 1, Budescu a marcat de 8 ori în 25 de apariţii. Acum este pe ultimul loc alături de giurgiuveni. Cinci puncte a adunat Astra în primele 10 etape. Tocmai a remizat cu Dinamo, într-un meci în care Budescu a pasat decisiv la reuşita lui Valentin Gheorghe.
Romanian Liga I
Veste importantă înainte de meciul de la Craiova! Budescu, inclus în lotul FCSB-ului
18/09/2021 LA 09:57
Romanian Liga I
Edi Iordănescu a făcut marele anunț! Când revine Constantin Budescu pe teren: "Face eforturi!"
16/09/2021 LA 11:52