În vârstă de 31 de ani, Constantin Budescu a primit o veste groaznică în această seară din partea celor de la Al Shabab, clubul pentru care a evoluat înainte să semneze cu Astra Giurgiu, dar de care nu s-a despărțit în condiții amiabile. Mijlocaşul român şi-a reziliat unilateral contractul cu gruparea din Riad şi a fost legitimat de Astra. Litigiul a fost judecat de FIFA şi arabii au primit câştig de cauză.

Budescu și Astra Giurgiu, clubul care l-a legitimat pe mijlocaș între timp, se văd nevoiți să plătească 723.000 dolari în următoarele 45 de zile! Constantin Budescu a evoluat pentru Al Shabab timp de un an, între iulie 2018 și august 2019, după ce arabii au plătit 2.5 milioane de euro către FCSB în schimbul mijlocașului.

Romanian Liga I
Surpriza spaniolilor de la Dinamo! Clubul le-a prelungit contractele lui Mulțescu și Țălnar
16/08/2020 LA 10:07

Astra Giurgiu și Constantin Budescu, buni de plată

"Conducerea clubului a aflat hotărârea luată de FIFA, iar aceasta este împotriva clubului din România la care a ajuns Constantin Budescu. Fotbalistul a fugit din cantonamentul din Germania, sezonul trecut, şi şi-a încheiat unilateral contractul. Prin urmare, s-a decis ca Astra să plătească 723.000 de dolari către Al Shabab, în decurs de 45 de zile", se anunţă într-un comunicat postat de club şi citat de alriyadh.com.

Internaţionalul român a înscris 7 goluri în 22 de partide pentru fosta echipă antrenată de Marius Şumudică. De la revenirea în Liga 1, Budescu a marcat de 8 ori în 25 de apariţii. Acum este pe ultimul loc alături de giurgiuveni. Cinci puncte a adunat Astra în primele 10 etape. Tocmai a remizat cu Dinamo, într-un meci în care Budescu a pasat decisiv la reuşita lui Valentin Gheorghe.

Romanian Liga I
"Budescu și Alibec aleargă câte 11 km pe meci". Declarația lui Bogdan Andone după "dubla" naționalei
21/11/2019 LA 12:51
Euro Qualification
Budescu și-a ales urmașul în fotbalul românesc: "Eu și Ianis avem același stil de joc"
11/11/2019 LA 10:13