Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Astra - Voluntari 1-0, după golul lui Alibec! "Eu și Budescu suntem la pachet și la națională"

Cosmin Cioboata

Actualizat 08/11/2019 la 20:51 GMT+2

Astra s-a impus la limită împotriva ultimei clasate FC Voluntari (1-0) și a urcat provizoriu pe podiumul din Liga 1.

astra

Credit imagine: Eurosport

Alibec a înscris unicul gol al partidei de la Giurgiu în minutul 19, după o pasă de 30 de metri servită excelent de Budescu. Atacantul de 28 de ani a trimis în plasă fără emoții, cu o execuție plasată pe lângă portar. A fost a patra reușită a lui Denis Alibec în acest sezon. În urma victoriei din această seară, trupa pregătită de Bogdan Andone a urcat pe locul trei în clasament, cu 28 de puncte acumulate.
Alibec și Budescu au primit o veste foarte bună înainte de partidă. Cei doi fotbaliști care au adus cele trei puncte pentru Astra în această seară au fost convocați la echipa națională pentru dubla cu Suedia și Spania.
Întrebat de jurnaliști despre așteptările sale pentru ultimele două meciuri din preliminariile EURO 2020, Constantin Budescu a declarat că se gândește serios la calificare:
Am făcut un meci mai puțin bun în această seară, dar este foarte bine că am ajuns la a patra victorie. Trebuia să-i întorc cumva pasele bune lui Alibec și mă bucur că a reușit să marcheze astăzi. Este important că mergem amândoi la națională și sper să facem o figură frumoasă și acolo. Calificarea este cea care contează, nu contează cine intră pe teren. Eu cred că putem obține patru puncte în ultimele două meciuri.

astra

Alibec: "Eu și Budescu suntem la pachet!"

Ajuns la al patrulea gol din sezonul actual, Alibec a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegului său care i-a oferit o pasă senzațională:
Mă bucur că Budescu s-a întors pentru că ne înțelegem foarte bine pe teren. Auzisem discuții despre o eventuală convocare la națională și sunt fericit că s-a adeverit. Eu și Budescu suntem la pachet, deci era normal să primim în același timp convocarea. Recunosc că din punct de vedere fizic nu sunt 100%, dar trebuie să îmi revin. Sper să reușim două rezultate bune cu Suedia și Spania și să ne calificăm la turneul final.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo