Alibec a înscris unicul gol al partidei de la Giurgiu în minutul 19, după o pasă de 30 de metri servită excelent de Budescu. Atacantul de 28 de ani a trimis în plasă fără emoții, cu o execuție plasată pe lângă portar. A fost a patra reușită a lui Denis Alibec în acest sezon. În urma victoriei din această seară, trupa pregătită de Bogdan Andone a urcat pe locul trei în clasament, cu 28 de puncte acumulate.
Alibec și Budescu au primit o veste foarte bună înainte de partidă. Cei doi fotbaliști care au adus cele trei puncte pentru Astra în această seară au fost convocați la echipa națională pentru dubla cu Suedia și Spania.
Întrebat de jurnaliști despre așteptările sale pentru ultimele două meciuri din preliminariile EURO 2020, Constantin Budescu a declarat că se gândește serios la calificare:
Romanian Liga I
Informații de ultimă oră despre ce se întâmplă cu Alibec după ce a fost exclus din lotul CFR-ului
IERI LA 15:24
Am făcut un meci mai puțin bun în această seară, dar este foarte bine că am ajuns la a patra victorie. Trebuia să-i întorc cumva pasele bune lui Alibec și mă bucur că a reușit să marcheze astăzi. Este important că mergem amândoi la națională și sper să facem o figură frumoasă și acolo. Calificarea este cea care contează, nu contează cine intră pe teren. Eu cred că putem obține patru puncte în ultimele două meciuri.
https://i.eurosport.com/2019/11/08/2713046.jpg

Alibec: "Eu și Budescu suntem la pachet!"

Ajuns la al patrulea gol din sezonul actual, Alibec a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegului său care i-a oferit o pasă senzațională:
Mă bucur că Budescu s-a întors pentru că ne înțelegem foarte bine pe teren. Auzisem discuții despre o eventuală convocare la națională și sunt fericit că s-a adeverit. Eu și Budescu suntem la pachet, deci era normal să primim în același timp convocarea. Recunosc că din punct de vedere fizic nu sunt 100%, dar trebuie să îmi revin. Sper să reușim două rezultate bune cu Suedia și Spania și să ne calificăm la turneul final.
Romanian Liga I
Încă un conflict la CFR! 2 fotbaliști s-au luat la bătaie la antrenament! Ce decizie a luat Petrescu
IERI LA 12:17
Romanian Liga I
Dan Petrescu l-a exclus din lot pe Alibec după meciul cu Clinceni! Prima reacție a clubului
30/11/2021 LA 15:33