Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bratu în locul lui Bergodi la Voluntari?

Ion Alexandru

Publicat 07/10/2019 la 15:25 GMT+3

Bratu este primul nume vehiculat pentru înlocuirea lui Bergodi. Italianul a pierdut ultimele șase meciuri în Liga 1 cu Voluntari și este pe ultimul loc.

Florin Bratu

Credit imagine: Eurosport

Bratu este primul nume vehiculat pentru înlocuirea lui Bergodi. Italianul a pierdut ultimele șase meciuri în Liga 1 cu Voluntari și este pe ultimul loc.
Bergodi este convins ca poate redresa echipa.
Trebuie sa gasim soluții pentru a ne salva de la retrogradare. Să nu se gândească cineva ca Voluntari e deja retrogradată pentru că are 5 puncte, o sa vedeți voi! a spus antrenorul italian la LookSport dupa ultimul eșec, 1-2 pe terenul lui Dinamo.

Bergodi susținut de șefi

Bergodi a venit în noiembrie la Voluntari după o pauză de doi ani în antrenorat și a reușit să reseteze echipa aflată și atunci pe ultimul loc.
"Munca lui Bergodi nu se vede, iar el muncește extraordinar de mult cu ei. Este un antrenor susținut de toată lumea, de conducere. Știm cum muncește. Tot el ne-a salvat anul trecut. Avem mare încredere în el că va reuși. Jucătorii trebuie să se schimbe, nu antrenorul" , a declarat managerul de la Voluntari, Ioan Andone, la Telekom Sport.

Bergodi este convins că poate redresa echipa

Trebuie să găsim soluții pentru a ne salva de la retrogradare. Să nu se gândească cineva că Voluntari e deja retrogradată pentru că are 5 puncte, o sa vedeți voi! a spus antrenorul italian la LookSport după ultimul eșec, 1-2 pe terenul lui Dinamo.

Bratu așteaptă oferta

”Dacă Voluntari nu are antrenor, mă intereseaza, vreau să revin la treabă!”, a spus Bratu, la Digi Sport, imediat după Dinamo - Voluntari 2-1. Bratu a fost în tribună la meciul dintre Voluntari și Academica Clinceni din etapa trecută. Fostul antrenor de la Dinamo este liber de contract din mai, când a plecat de la Aerostar Bacău.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo