Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antrenorul lui Dinamo, resemnat înainte de finalul sezonului? "Ar fi un miracol să ne salvăm"

Dani Morar

Actualizat 27/04/2024 la 12:34 GMT+3

Dinamo București nu a reușit să o învingă nici pe FC Voluntari și este fără victorie în acest play-out. Zeljko Kopic a avut un discurs incredibil la conferința de presă, părând resemnat cu retrogradarea în acest sezon.

Zeljko Kopic

Credit imagine: Getty Images

Dinamo și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în prima partidă din etapa a 7-a a play-out-ului SuperLigii. "Câinii"se află pe penultimul loc și sunt în mare pericol de a retrograda, la doar un an după ce au promovat. Costin Amzăr părea resemnat după partida de vineri seara, iar Zeljko Kopic a avut un discurs asemănător cu al jucătorului său. Antrenorul a spus că ar fi o minune ca echipa sa să se salveze, dar nimic nu e exclus în ultimele etape.
"Suntem cu toții dezamăgiți. Singura noastră dorință în acest meci a fost să luăm cele 3 puncte. În prima repriză nu am jucat ce trebuie. Am pasat de prea multe ori în spate, nu am creat suficiente spații între linii. Nu ne-am mișcat suficient pe teren pentru a ne deplasa adversarii din zonele lor. Au fost răbdători. Au așteptat momentele oportune să facă tranziția.
Cu ceva efort, am reușit să marcăm primul gol. După aceea, cred că imediat, la un minut distanță am primit gol și ne-a fost dificil să gestionăm până la pauză. Am discutat despre tot ce s-a întâmplat. Iar apoi, în a doua repriză, cred că am jucat puțin mai bine. Am avut mai multe atacuri, am alergat mai mult, am creat spații.
Am reușit să ducem mingea în ultima treime a terenului în careu. Dar, într-un final, nu am reușit să mai marcăm. Și trebuie să spunem că Voluntari și-a creat 2-3 ocazii pe tranziție, când puteau marca.
În acest moment, ne aflăm într-o situație foarte dificilă. Am reușit să obținem doar un punct și înțeleg că toată lumea e nemulțumită și dezamăgită. Trebuie să demonstrăm pe teren, trebuie să jucăm. În teorie, nu este nimic terminat, dar nu mai depinde numai de noi.
A fost un meci crucial pentru noi, iar acum trebuie să vedem ce se întâmplă și în celelalte meciuri, iar apoi să jucăm aceste ultimele două meciuri. În ultimele meciuri am avut câteva momente bune, dar nu am fost la cel mai înalt nivel pe durata celor 90 de minute. Asta este unul dintre motivele pentru care ne aflăm în această situație.
Da, în acest moment, ar fi un miracol să ne salvăm. Mi se pare normal (n.r. supărarea fanilor). Ei iubesc acest club, îl susțin, sunt întotdeauna alături de echipă. Merg cu noi la toate meciurile din deplasare și e normal să fie dezamăgiți", a spus Kopic la conferința de presă, citat de gsp.ro.

Costin Amzăr, resemnat după Dinamo – Voluntari 1-1

Costin Amzăr nu a mai suportat și a spus că simte că echipa sa e blestemată. În discursul jucătorului s-a citit o oarecare resemnare, fiind clar dezamăgit de rezultatul de azi.
"Din păcate, nu putem să marcăm mai mult de un gol, nu știu de ce. Suntem supărați toți. Asta e. Vedem ce vom face și la Cluj.
Am făcut un meci bun, dar parcă nu vrea să intre mingea în poartă. Suntem blestemați, nici nu știu ce să mai facem. Asta a fost soarta meciului. Le mulțumim fanilor, s-a simțim prezența lor în tribune.
Nu bag în seama astea, îmi văd de jocul meu. Cine vrea să strige, să strige. Cum trăim fiecare meci pe final… E foarte greu. Zici că suntem blestemați, luăm goluri doar pe final.
Sunt prea multe meciuri în care am luat gol pe final și noi nu reușim să dăm mai mult de un gol", a declarat Costin Amzăr, la Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo