Dacă Alibec a evoluat doar 17 minute în meciul cu Suedia, Budescu n-a jucat deloc în echipa aliniată de Cosmin Contra în cele două partide.
Bogdan Andone, tehnicianul Astrei, le-a luat apărarea celor doi jucători care împreună au înscris 10 goluri în acest sezon și sunt oameni de bază în atacul formației giurgiuvene:
Cu siguranță, amândoi sunt dezamăgiți. Știu cât își doreau să joace pentru echipa națională. Oricând pot crea faze de gol, prin calităție lor. Cel puțin cu Suedia, prezența lor ar fi adus un plus pe faza ofensivă. În plus, Budescu ar fi putut fi un jucător periculos în acel meci prin șuturi de la distanță și lovituri libere.
International friendlies
Încă un fotbalist important, OUT din lotul României înainte de amicalele cu Slovenia și Moldova
13/11/2022 LA 19:45
https://i.eurosport.com/2019/11/21/2721244.jpg

"Budescu și Alibec aleargă câte 10-11 km pe meci"

Antrenorul campioanei din 2016 consideră că Alibec și Budescu aleargă mai mult decât majoritatea fotbaliștilor de pe postul lor:
Budescu aleargă pe meci câte 11 km, ceea ce la nivel de mijlocaș central e foarte mult. O spun cifrele InStat, da? Denis, la fel, ajunge la aproape 10 km pe meci, deși e atacant. Cei doi fac un efort foarte bun la fiecare partidă.
Astra se află pe locul trei în Liga 1, la trei puncte distanță de liderul CFR Cluj. Următorul meci al formației pregătite de Bodan Andone după pauza internațională va fi sâmbătă (ora 20:30) pe terenul celor de la FCSB. "Roș-albaștrii" n-au mai pierdut de nouă etape și sunt la un singur punct în spatele Astrei.
Fotbal
Marius Șumudică laudă prestațiile lui Alibec. "Este printre cei mai buni atacanți cu care am lucrat"
24/10/2022 LA 10:02
Romanian Liga I
Răducioiu nu crede în șansele CFR-ului la titlu! Cine e favorita fostului fotbalist: "Este anul lor"
24/10/2022 LA 09:49