Dacă Alibec a evoluat doar 17 minute în meciul cu Suedia, Budescu n-a jucat deloc în echipa aliniată de Cosmin Contra în cele două partide.

Bogdan Andone, tehnicianul Astrei, le-a luat apărarea celor doi jucători care împreună au înscris 10 goluri în acest sezon și sunt oameni de bază în atacul formației giurgiuvene:

Romanian Liga I
EXCLUSIV | Lovitură dată de Astra Giurgiu! Face primul transfer în străinătate din această iarnă
IERI LA 16:12
Cu siguranță, amândoi sunt dezamăgiți. Știu cât își doreau să joace pentru echipa națională. Oricând pot crea faze de gol, prin calităție lor. Cel puțin cu Suedia, prezența lor ar fi adus un plus pe faza ofensivă. În plus, Budescu ar fi putut fi un jucător periculos în acel meci prin șuturi de la distanță și lovituri libere.
https://i.eurosport.com/2019/11/21/2721244.jpg

"Budescu și Alibec aleargă câte 10-11 km pe meci"

Antrenorul campioanei din 2016 consideră că Alibec și Budescu aleargă mai mult decât majoritatea fotbaliștilor de pe postul lor:

Budescu aleargă pe meci câte 11 km, ceea ce la nivel de mijlocaș central e foarte mult. O spun cifrele InStat, da? Denis, la fel, ajunge la aproape 10 km pe meci, deși e atacant. Cei doi fac un efort foarte bun la fiecare partidă.

Astra se află pe locul trei în Liga 1, la trei puncte distanță de liderul CFR Cluj. Următorul meci al formației pregătite de Bodan Andone după pauza internațională va fi sâmbătă (ora 20:30) pe terenul celor de la FCSB. "Roș-albaștrii" n-au mai pierdut de nouă etape și sunt la un singur punct în spatele Astrei.

Fotbal
Veste grea pentru Dan Petrescu! Cât va lipsi Denis Alibec după accidentarea din meciul cu Bașakșehir
21/01/2021 LA 16:14
Fotbal
Denis Alibec a reușit "dubla" pentru Keyserispor, dar s-a accidentat grav! Ce urmează pentru român
19/01/2021 LA 17:45