Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Budescu și Alibec aleargă câte 11 km pe meci". Declarația lui Bogdan Andone după "dubla" naționalei

Cosmin Cioboata

Publicat 21/11/2019 la 13:51 GMT+2

Constantin Budescu (30 de ani) și Denis Alibec (28 de ani) au revenit la antrenamentele Astrei cu moralul destul de scăzut, după "dubla" naționalei României cu Suedia și Spania.

budi&alibec

Credit imagine: Getty Images

Dacă Alibec a evoluat doar 17 minute în meciul cu Suedia, Budescu n-a jucat deloc în echipa aliniată de Cosmin Contra în cele două partide.
Bogdan Andone, tehnicianul Astrei, le-a luat apărarea celor doi jucători care împreună au înscris 10 goluri în acest sezon și sunt oameni de bază în atacul formației giurgiuvene:
Cu siguranță, amândoi sunt dezamăgiți. Știu cât își doreau să joace pentru echipa națională. Oricând pot crea faze de gol, prin calităție lor. Cel puțin cu Suedia, prezența lor ar fi adus un plus pe faza ofensivă. În plus, Budescu ar fi putut fi un jucător periculos în acel meci prin șuturi de la distanță și lovituri libere.
budi&alibec

"Budescu și Alibec aleargă câte 10-11 km pe meci"

Antrenorul campioanei din 2016 consideră că Alibec și Budescu aleargă mai mult decât majoritatea fotbaliștilor de pe postul lor:
Budescu aleargă pe meci câte 11 km, ceea ce la nivel de mijlocaș central e foarte mult. O spun cifrele InStat, da? Denis, la fel, ajunge la aproape 10 km pe meci, deși e atacant. Cei doi fac un efort foarte bun la fiecare partidă.
Astra se află pe locul trei în Liga 1, la trei puncte distanță de liderul CFR Cluj. Următorul meci al formației pregătite de Bodan Andone după pauza internațională va fi sâmbătă (ora 20:30) pe terenul celor de la FCSB. "Roș-albaștrii" n-au mai pierdut de nouă etape și sunt la un singur punct în spatele Astrei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo