Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, a fost foarte entuziasmat de cucerirea unui nou titlu de campioană a echipei sale și a declarat că va face investiții serioase pentru ca aceasta să forțeze intrarea în grupele Champions League în sezonul următor. Presa a vehiculat numele numele lui Mario Balotelli și imediat au apărut reacții din presa străină.
https://i.eurosport.com/2020/02/16/2776124.jpg

Gazzetta dello Sport: ''SuperMario în casa lui Dracula''

Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
IERI LA 11:01
Gazzetta dello Sport a comentat într-un stil aparte posibila ajungere a atacantului italian în Liga 1: "SuperMario…în casa lui Dracula. Poate semăna cu un titlu de film absurd de genul celor realizate acum 60 de ani.
Atacantul va deveni liber odată cu retrogradarea celor de la Brescia și își caută o nouă echipă cu care să revină în prim plan.
Cum nimeni din marile campionate nu se interesează de el, pe adresa lui vin oferte din destinații nu chiar exotice, dar mai puțin obișnuite. Mai întâi a primit oferte din America de Sud de la Boca Juniors și Flamengo iar acum și de la Cluj, unde echipa CFR visează la o mare lovitură, iar mutarea ar avea un impact mediatic, mai ales că toată lumea știe de ce năzdrăvănii este capabil Mario."
https://i.eurosport.com/2019/11/11/2715263.jpg

Daily Mail: ''Dan Petrescu a vorbit cu Balotelli''

Englezii de la Daily Mail au mers mai departe și susțin că ''jucătorul a purtat deja câteva discuții cu antrenorul Dan Petrescu'', pe care britanicii îl știu din perioada în care "SuperDan" evolua în Premier League.
În ciuda acestor speculații este greu de crezut că un asemenea trasfer se va realiza până la urmă. Un prim impediment ar fi salariul jucătorului, care ar crea un ecart considerabil în sânul echipei din acest punct de vedere.
În plus CFR Cluj a mai avut parte de un eșec răsunător în privința unui jucător cu un CV impresionant pe care l-a adus în România și anume brazilianul Julio Baptista.
Mai mult decât atât, e puțin probabil ca Balotelli să fie un jucător pe placul lui Dan Petrescu, dacă ținem cont de nenumăratele acte de indisciplină pe care le-a făcut acesta de-a lungul carierei.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10