Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce scrie presa internațională despre posibilitatea ca Mario Balotelli să ajungă la CFR Cluj

Nicu Savin

Actualizat 04/08/2020 la 22:48 GMT+3

Astăzi a apărut în presa din România un zvon conform căruia Mario Balotelli ar putea ajunge la CFR Cluj. Posibilul mega-transfer pe care îl încearcă clujenii a ajuns în atenția presei din Italia și din Anglia, care au comentat pe marginea acestui subiect.

Mario Balotelli ar putea ajunge în România la CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, a fost foarte entuziasmat de cucerirea unui nou titlu de campioană a echipei sale și a declarat că va face investiții serioase pentru ca aceasta să forțeze intrarea în grupele Champions League în sezonul următor. Presa a vehiculat numele numele lui Mario Balotelli și imediat au apărut reacții din presa străină.
Mario Balotelli

Gazzetta dello Sport: ''SuperMario în casa lui Dracula''

Gazzetta dello Sport a comentat într-un stil aparte posibila ajungere a atacantului italian în Liga 1: "SuperMario…în casa lui Dracula. Poate semăna cu un titlu de film absurd de genul celor realizate acum 60 de ani.
Atacantul va deveni liber odată cu retrogradarea celor de la Brescia și își caută o nouă echipă cu care să revină în prim plan.
Cum nimeni din marile campionate nu se interesează de el, pe adresa lui vin oferte din destinații nu chiar exotice, dar mai puțin obișnuite. Mai întâi a primit oferte din America de Sud de la Boca Juniors și Flamengo iar acum și de la Cluj, unde echipa CFR visează la o mare lovitură, iar mutarea ar avea un impact mediatic, mai ales că toată lumea știe de ce năzdrăvănii este capabil Mario."
Patrick Vieira, l'entraîneur de Nice, et Mario Balotelli en 2018

Daily Mail: ''Dan Petrescu a vorbit cu Balotelli''

Englezii de la Daily Mail au mers mai departe și susțin că ''jucătorul a purtat deja câteva discuții cu antrenorul Dan Petrescu'', pe care britanicii îl știu din perioada în care "SuperDan" evolua în Premier League.
În ciuda acestor speculații este greu de crezut că un asemenea trasfer se va realiza până la urmă. Un prim impediment ar fi salariul jucătorului, care ar crea un ecart considerabil în sânul echipei din acest punct de vedere.
În plus CFR Cluj a mai avut parte de un eșec răsunător în privința unui jucător cu un CV impresionant pe care l-a adus în România și anume brazilianul Julio Baptista.
Mai mult decât atât, e puțin probabil ca Balotelli să fie un jucător pe placul lui Dan Petrescu, dacă ținem cont de nenumăratele acte de indisciplină pe care le-a făcut acesta de-a lungul carierei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo