Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj a dat lovitura pe piața transferurilor! Ardelenii au ajuns la un acord cu Diego Fabbrini

Nicu Savin

Actualizat 13/01/2021 la 15:57 GMT+2

Prosport.ro informează că CFR Cluj a ajuns la un acord cu Diego Fabbrini, mijlocașul ofensiv de la Dinamo, care urmează să rămână liber de contract în zilele următoare.

Dinamo - Viitorul Constanța, în Cupa României

Credit imagine: Eurosport

Dinamo este în degringoladă totală, iar răbdarea fotbaliștilor a ajuns la final, astfel că mulți dintre aceștia și-au depus memorii pentru a rămâne liberi de contract din cauză că nu au fost plătiți o perioadă lungă de timp.
CFR Cluj profită din plin de această situație și, potrivit informațiilor de pe prosport.ro, a ajuns la un acord cu Diego Fabrrini, mijlocașul "câinilor". Conform sursei citate, mutarea italianului în Gruia este doar o chestiune de timp.
Acesta trebuie să-și rezilieze oficial contractul cu gruparea din Ștefan cel Mare, însă nu prea are cu cine sta de vorbă, deocarece oficialii clubului sunt de negăsit. În mod normal, Fabbrini va fi declarat liber de contract de către FIFA, deoarece nu a fost plătit de mai bine de 3 luni, astfel că va putea ajunge liber la Cluj.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Diego Fabbrini va juca la CFR Cluj

Edi Iordănescu a fost cel care l-a dorit foarte mult pe italian în Ardeal. Acesta este exact stilul de mijlocaș ofensiv care lipsește din lotul campioanei, adică unul de creație, capabil de pase filtrante, care să destabilizeze apărările adverse.
Fabbrini a ajuns în România în 2018, la FC Botoșani. După un sezon la echipa moldoveană, italianul a semnat cu CSKA Sofia, dar după doar 2 luni a ajuns la Dinamo. În "groapă", Fabbrini și-a demonstrat valoarea chiar dacă a marcat doar 3 goluri și a dat 3 assist-uri în 34 de partide jucate în toate competițiile, astfel că CFR vede în el o variantă excelentă, mai ales că nu costă niciun ban.
Până să ajungă în Liga 1, Fabbrini a schimbat o sumedenie de echipe, cele mai importante formații la care a evoluat fiind Palermo, Udinese, Spezia, Watford, Milwall și Birmingham.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo