Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj nu-l mai vrea pe Hațegan la meciurile sale! Cum și-au argumentat ardelenii decizia

Nicu Savin

Actualizat 30/04/2021 la 14:42 GMT+3

CFR Cluj este lider în Liga 1 cu 6 etape înainte de final, dar ardelenii vor duce o luptă strânsă cu Craiova și FCSB pentru câștigarea titlului. Campioana României din ultimele 3 sezoane s-a considerat dezavantajată de Ovidiu Hațegan în meciul pierdut cu Craiova, iar oficialii din Gruia au trimis o scrisoare către CCA, prin care cer ca arbitru arădean să nu mai fie delegat la meciurile echipei lor

Ovidiu Hațegan, arbitrul român

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a profitat de înfrângerea FCSB-ului de la Craiova și a revenit pe primul loc în Liga 1. În acest moment, clujenii sunt la mâna lor în lupta pentru titlu, dar finalul de sezon se anunță unul mai încins ca niciodată.
Toate cele 3 echipe implicate în lupta pentru titlu s-au plâns în acest sezon de arbitraje potrivnice și s-au acuzat, indirect, între ele de practici "neortodoxe" în această bătălie. Cei de la CFR Cluj au fost foarte vehemnți la adresa lui Ovidiu Hațegan, acuzându-l pe cel mai bine cotat arbitru român că nu le-a acordat 2 penalty-uri în meciul pierdut pe teren propriu contra Craiovei, scor 1-2.
Ardelenii au "săpat" mult în urmă și au analizat prestațiile arbitrului arădean în meciurile în care a oficiat CFR-ul, ajungând la concluzia că acesta a făcut-o tendențios de fiecare dată. Ca atare, clubul din Gruia a solicitat Comisiei Centrale a Arbitrilor să nu-l mai delege pe Hațegan la partidele CFR-ului.

CFR, memoriu către CCA, împotriva lui Ovidiu Hațegan

În memoriul adresat de gruparea ardeleană, Hațegan este comparat cu un medic vinovat de Malpraxis în formă continuă. Clujenii au subliniat că acuzele sunt îndreptat strict împotriva arbitrului, nu împotriva altor echipe implicate în play-off și consideră că pentru a se evita orice fel de suspiciuni pe acest final de sezon, este mai bine ca Hațegan să nu mai arbitreze meciurile CFR-ului.
Iată o parte a comunicatului postat de CFR pe pagina oficială de Facebook:
"Dr. Ovidiu Hațegan: Malpraxis în formă continuată! 19 operații reușite – pacientul mort"!
În urma declarațiilor, comentariilor și interpretărilor apărute în spațiul public, referitoare la ultima prestație a arbitrului Ovidiu Hațegan din meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, clubul nostru se simte obligat să aducă în fața dirigenților fotbalului românesc și a opiniei publice, doritoare de adevăr, câteva elemente suplimentare care să completeze întregul tablou al evenimentelor.
...
Acesta este motivul pentru care clubul CFR Cluj a trimis un memoriu complet către Comisia Centrală a Arbitrilor, însoțit de toate aceste imagini relevante, din care rezultă cu claritate „malpraxisul” voit și executat în formă continuată al „doctorului” Hațegan, îndreptat împotriva clubului nostru, solicitând astfel să nu mai fie delegat la meciurile echipei CFR Cluj, evitând astfel orice fel de suspiciune.
La ce să ne mai așteptăm, domnule doctor???"
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo