Ieri, presa din Serbia scria că Bogdan Planic este dorit de CFR Cluj. Jurnaliștii sârbi de la HotSport au anunțat că fotbalistul mai este dorit și de Antalyaspor și PAOK Salonic. Directorul sportiv al campioanei din Liga 1, Bogdan Mara, a avut o primă reacţie cu privire la un posibil transfer al lui Planic în "Gruia".
Acesta spune că, în acest moment, CFR Cluj nu are nevoie de Planic. Sârbul este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1: "Noi avem cei mai buni 6 fundași centrali din țară. Unde să vină Planic? Jucăm cu 8 pe linia de fund? Nu avem de nevoie de el, nu știu de unde apar aceste știri”, a spus Bogdan Mara pentru gsp.ro.
Dan Petrescu se poate baza în acest moment ca fundași centrali pe Andrei Burcă, Paulo Vinicius, Mike Cestor, Kevin Boli, Denis Ciobotariu, dar și Alex Pașcanu, cel care acum e împrumutat de clujeni la FC Voluntari. Ardelenii au azi un meci crucial cu Universitatea Craiova, de la ora 20: ”Chiar dacă vom câștiga, lupta la titlu nu va fi decisă. Mai sunt multe meciuri de disputat. Nu o să ne considerăm campioni atât timp cât celelalte echipe vor mai avea șanse din punct de vedere matematic”, a mai spus Mara pentru aceeași sursă.
Romanian Liga I
Bogdan Vintilă, măsură fără precedent la FCSB! "Dacă va reveni, nu va face antrenament cu noi"
28/06/2020 LA 12:14

Bogdan Planic și-a reziliat unilateral contractul cu FCSB

În urmă cu o săptămână, în presa din România a apărut informația potrivit căreia fundașul de 28 de ani, Bogdan Planic, și-a reziliat unilateral contractul cu FCSB. Astfel, reprezentanții fotbalistului născut în Serbia au trimis pe 19 iunie notificare către club în care anunță intenția jucătorului, dar și faptul că vrea să-i fie achitate toate restanțele salariale, fiind neplătit de câteva luni.
Planic, care a fost trimis în șomaj tehnic și reprimit rapid în lot, avea o înțelegere valabilă cu trupa roș-albastră până la data de 30 iunie, însă patronul clubului nu cunoștea acest aspect, fiind convins că acordul era valabil până în vara anului viitor. De altfel, impresarului lui Bogdan Planic, Zvonko Milojkovic, a anunțat recent pentru Digi Sport: "Așteptăm 1 iulie și o să vedem ce se întâmplă, cine are dreptate".
Romanian Liga I
FCSB mai pierde un om important din lot! Bogdan Planic și-a reziliat unilateral contractul
19/06/2020 LA 11:33
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
IERI LA 07:22