Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj, reacție oficială cu privire la transferul lui Bogdan Planic de la FCSB! Mara, anunț ferm

Irina Aldea

Publicat 28/06/2020 la 13:52 GMT+3

Bogdan Planic nu s-a mai prezentat la antrenamentele conduse de Vintilă la FCSB și și-a reziliat unilateral contractul cu gruparea roș-albastră! Sârbul încearcă cu orice preț să plece în această vară de la FCSB.

Bogdan Planic, fostul jucător de la FCSB

Credit imagine: Getty Images

Ieri, presa din Serbia scria că Bogdan Planic este dorit de CFR Cluj. Jurnaliștii sârbi de la HotSport au anunțat că fotbalistul mai este dorit și de Antalyaspor și PAOK Salonic. Directorul sportiv al campioanei din Liga 1, Bogdan Mara, a avut o primă reacţie cu privire la un posibil transfer al lui Planic în "Gruia".
Acesta spune că, în acest moment, CFR Cluj nu are nevoie de Planic. Sârbul este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1: "Noi avem cei mai buni 6 fundași centrali din țară. Unde să vină Planic? Jucăm cu 8 pe linia de fund? Nu avem de nevoie de el, nu știu de unde apar aceste știri”, a spus Bogdan Mara pentru gsp.ro.
Dan Petrescu se poate baza în acest moment ca fundași centrali pe Andrei Burcă, Paulo Vinicius, Mike Cestor, Kevin Boli, Denis Ciobotariu, dar și Alex Pașcanu, cel care acum e împrumutat de clujeni la FC Voluntari. Ardelenii au azi un meci crucial cu Universitatea Craiova, de la ora 20: ”Chiar dacă vom câștiga, lupta la titlu nu va fi decisă. Mai sunt multe meciuri de disputat. Nu o să ne considerăm campioni atât timp cât celelalte echipe vor mai avea șanse din punct de vedere matematic”, a mai spus Mara pentru aceeași sursă.

Bogdan Planic și-a reziliat unilateral contractul cu FCSB

În urmă cu o săptămână, în presa din România a apărut informația potrivit căreia fundașul de 28 de ani, Bogdan Planic, și-a reziliat unilateral contractul cu FCSB. Astfel, reprezentanții fotbalistului născut în Serbia au trimis pe 19 iunie notificare către club în care anunță intenția jucătorului, dar și faptul că vrea să-i fie achitate toate restanțele salariale, fiind neplătit de câteva luni.
Planic, care a fost trimis în șomaj tehnic și reprimit rapid în lot, avea o înțelegere valabilă cu trupa roș-albastră până la data de 30 iunie, însă patronul clubului nu cunoștea acest aspect, fiind convins că acordul era valabil până în vara anului viitor. De altfel, impresarului lui Bogdan Planic, Zvonko Milojkovic, a anunțat recent pentru Digi Sport: "Așteptăm 1 iulie și o să vedem ce se întâmplă, cine are dreptate".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo