Bogdan Planic nu s-a mai prezentat la antrenamentele conduse de Vintilă la FCSB și și-a reziliat unilateral contractul cu gruparea roș-albastră. Fundașul sârb este foarte aproape de un transfer important la campioana din Liga 1, au anunțat jurnaliștii sârbi de la HotSport. Totuși, Planic nu duce lipsă de oferte.
Aceeași publicație anunță că fotbalistul mai este dorit și de Antalyaspor și PAOK Salonic. Pentru trupa lui Dan Petrescu, aceasta ar fi a doua lovitură majoră pentru FCSB din ultimele luni, după transferul lui Cristi Bălgrădean, titularul din poarta ”roș-albaștrilor” în ultimele sezoane.

Bogdan Planic și-a reziliat unilateral contractul cu FCSB

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
În urmă cu o sătpămână, în presa din România a apărut informația potrivit căreia fundașul de 28 de ani, Bogdan Planic, și-a reziliat unilateral contractul cu FCSB. Astfel, reprezentanții fotbalistului născut în Serbia au trimis pe 19 iunie notificare către club în care anunță intenția jucătorului, dar și faptul că vrea să-i fie achitate toate restanțele salariale, fiind neplătit de câteva luni.
Planic, care a fost trimis în șomaj tehnic și reprimit rapid în lot, avea o înțelegere valabilă cu trupa roș-albastră până la data de 30 iunie, însă patronul clubului nu cunoștea acest aspect, fiind convins că acordul era valabil până în vara anului viitor. De altfel, impresarului lui Bogdan Planic, Zvonko Milojkovic, a anunțat recent pentru Digi Sport: "Așteptăm 1 iulie și o să vedem ce se întâmplă, cine are dreptate".
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20