Potrivit informațiilor furnizate azi de Prosport, fundașul de 28 de ani, Bogdan Planic, și-a reziliat unilateral contractul cu FCSB. Astfel, reprezentanții fotbalistului născut în Serbia au trimis azi, 19 iunie, notificare către club, în care anunță intenția jucătorului, dar și faptul că vrea să-i fie achitate toate restanțele salariale, fiind neplătit de câteva luni.
Planic, care a fost trimis în șomaj tehnic și reprimit rapid în lot, avea o înțelegere valabilă cu trupa roș-albastră până la data de 30 iunie, însă patronul clubului nu cunoștea acest aspect, fiind convins că acordul era valabil până în vara anului viitor.De altfel, impresarului lui Bogdan Planic, Zvonko Milojkovic, a anunțat recent pentru DigiSport: "Așteptăm 1 iulie și o să vedem ce se întâmplă, cine are dreptate".

FCSB, serios afectată de accidentări și plecări

Romanian Liga I
Bogdan Vintilă, măsură fără precedent la FCSB! "Dacă va reveni, nu va face antrenament cu noi"
28/06/2020 LA 12:14
În acest context, cu Planic plecat, Vintilă se va mai putea baza pe postul de fundaș central doar pe Andrei Miron și Iulian Cristea. Cu defensiva serios zdruncinată, Vintilă se confruntă și cu alte probleme, dificultăți de ordin medical: Dragoș Nedelcu, care a evoluat pe acest post în derby-ul cu CFR Cluj, s-a accidentat grav și riscă să lipsească tot restul anului dacă se confirmă diagnosticul de ruptură de ligamente.
Pe lista jucătorilor accidentați de la FCSB se regăsesc Iulian Cristea, Ionuț Panțîru, Aristeidis Soiledis, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman și Răzvan Oaidă. Următoarea partidă pentru FCSB va fi cea cu Gaz Metan, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Jocul se va disputa duminică, 21 iunie, de la ora 20:00.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Romanian Liga I
CFR Cluj, reacție oficială cu privire la transferul lui Bogdan Planic de la FCSB! Mara, anunț ferm
28/06/2020 LA 10:52
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
ACUM 21 ORE