CFR se pregătește pentru preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde va avea o misiunea mai ușoară decât în ani. Probabil nu se va ajunge în grupele celei mai importante competiții inter-cluburi din lume, dar calificarea în grupele Europa League e la îndemână.
Pentru asta, Dan Petrescu are nevoie de un lot competitiv, iar oficialii campioanei au făcut deja câteva transferuri care să aducă plus-valoare echipei: Vito Hammershoy - Mistrati, Karlo Muhar, Karlo Brucic și Christopher Braun. Toți cei menționați vor întări apărarea și mijlocul, dar clujenii sunt gata și pentru un transfer în ofensivă.

CFR și Farul negociază pentru Jefte Betancor

Liga Campionilor UEFA
CFR Cluj este asaltată de oferte pentru unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut
ACUM 4 ORE
Potrivit OrangeSport, gruparea din Gruia negociază cu Gică Hagi pentru transferul lui Jefte Betancor, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. În schimbul atacantului de 28 de ani, CFR e dispusă să ofere 500.000 de euro, o sumă impresionantă pentru nivelul extrem de slab al campionatului intern.
Adus în România în 2020, de Voluntari, spaniolul a impresionat, astfel că vara trecută a ajuns la Farul, după ce a fost remarcat de Hagi. S-a integrat imediat în echipa "Regelui", fiind al doilea golgheter al campionatului, cu 16 reușite.
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
IERI LA 07:30
Romanian Liga I
CFR Cluj are o ofertă de nerefuzat pentru Andrei Burcă! Unde este dorit fundașul
29/06/2022 LA 18:04