Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR e gata de marea lovitură: ofertă de 500.000€ pentru unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1

Cristian Mihală

Actualizat 14/06/2022 la 08:09 GMT+3

CFR încearcă transferul lui Jefte Betancor, de la Farul Constanța și e dispusă să aloce 500.000 de euro pentru atacantul lui Gică Hagi.

Jefte Betancor (Farul Constanța)

Credit imagine: facebook

CFR se pregătește pentru preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde va avea o misiunea mai ușoară decât în ani. Probabil nu se va ajunge în grupele celei mai importante competiții inter-cluburi din lume, dar calificarea în grupele Europa League e la îndemână.
Pentru asta, Dan Petrescu are nevoie de un lot competitiv, iar oficialii campioanei au făcut deja câteva transferuri care să aducă plus-valoare echipei: Vito Hammershoy - Mistrati, Karlo Muhar, Karlo Brucic și Christopher Braun. Toți cei menționați vor întări apărarea și mijlocul, dar clujenii sunt gata și pentru un transfer în ofensivă.

CFR și Farul negociază pentru Jefte Betancor

Potrivit OrangeSport, gruparea din Gruia negociază cu Gică Hagi pentru transferul lui Jefte Betancor, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. În schimbul atacantului de 28 de ani, CFR e dispusă să ofere 500.000 de euro, o sumă impresionantă pentru nivelul extrem de slab al campionatului intern.
Adus în România în 2020, de Voluntari, spaniolul a impresionat, astfel că vara trecută a ajuns la Farul, după ce a fost remarcat de Hagi. S-a integrat imediat în echipa "Regelui", fiind al doilea golgheter al campionatului, cu 16 reușite.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo