Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristi Săpunaru, ținta atacurilor venite dinspre FCSB înaintea derby-ului cu Rapid: "Să aibă soarta din ultimul meci"

Irina Aldea

Publicat 14/08/2021 la 17:07 GMT+3

Rapid București și FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 21.30, în etapa a cincea din Liga 1. Roș-albaștrii au trimis săgeți către căpitanul giuleștenilor, Cristian Săpunaru.

Cristian Săpunaru. Credit foto: FC Rapid 1923

Credit imagine: facebook

Cristian Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, este singurul jucător care a fost pe teren în ultimul meci direct, din 2015. Alb-vișiniii se impuneau la acel moment cu 1-0, dar Săpunaru era eliminat în prelungiri. Azi, roș-albaștrii au vorbit despre meciul de mâine, probabil cel mai așteptat duel al începutului de campionat.
Antrenorul echipei FCSB, Dinu Todoran, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că fundaşul lui Rapid, Cristian Săpunaru, este un jucător de valoare şi de aceea speră ca el să ia cartonaş roşu în derby-ul de duminică seara și astfel să aibă soarta din ultimul meci direct dintre cele două echipe.

Dinu Todoran, săgeți către căpitanul lui Rapid înaintea derby-ului cu FCSB

"Mâine seară avem un meci important, întâlnim Rapid după o pauză de 6 ani. Ne dorim foarte mult să câştigăm acest meci şi în acelaşi timp să ne facem suporterii fericiţi, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare să ne susţină duminică seara. Jucătorii noştri sunt foarte motivaţi, eu sper ca Săpunaru să aibă aceeaşi soartă ca la ultimului lui meci cu FCSB, adică el să ia roşu. Săpunaru este un jucător bun, un jucător de naţională. Eu însă nu mă tem nici de echipa Rapid, nici de suporteri ei pentru că şi noi avem Peluza Nord alături", a spus Todoran.
"Rapid este neînvinsă în acest început de campionat, dar jucătorii mei sunt dornici şi motivaţi pentru acest meci. Sper să fie un spectacol şi pe teren, pentru că în tribune cu siguranţă va fi. Fotbalul românesc are nevoie de astfel de meciuri cu mulţi spectatori. Ca antrenor pentru mine va fi prima oară cu atâţia suporteri în tribună, dar ca jucător am mai avut astfel de partide. E un lucru nou, dar de pe margine oricum e mai uşor, în teren însă lucrurile stau diferit. Eu am jucători cu experienţă, jucători de echipă naţională care au jucat astfel de meciuri. Vom vedea pe teren care este echipa mai bună, nu în declaraţii", a adăugat antrenorul.
FCSB întâlneşte Rapid, duminică, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii I.Rapid este singura echipă din Liga 1 care nu a primit niciun gol în această ediție de campionat. Are 10 puncte după primele patru etape, cu două mai mult decât vicecampioana României, FCSB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo