Cele două formaţii nu s-au mai întâlnit din 2015, atunci când Rapid câştiga cu 1-0 pe terenul celor de la FCSB într-un meci de campionat. De remarcat faptul că un singur jucător de la ambele echipe de atunci va fi duminică pe teren, este vorba de Cristian Săpunaru, care fusese eliminat în acea partidă.

Săpunaru aşteaptă derby-ul cu FCSB: "Înseamnă ceva enorm"

Romanian Liga I
"Războiul Olteniei" ia foc înainte de derby! Anunțul momentului la Craiova: "Avem drept exclusiv!"
ACUM O ORĂ
Cristian Săpunaru este cel mai experimentat jucător din lotul giuleştenilor. Ajuns la 37 de ani, fundaşul aşteaptă cu nerăbdare partida cu FCSB, având un mesaj pentru suporterii Rapidului.
Giuleştenii au început excelent campionatul, astfel după 4 etape au 10 puncte, reuşind să câştige cu Chindia, Mioveni şi Argeş, remizând cu Farul.
Totuşi, după cum precizează şi Săpunaru, obiectivul Rapidului este evitarea retrogradării, ţinând cont că este primul sezon în Liga 1 după o pauză de 6 ani:
"În primul rând, înseamnă ceva enorm pentru suporterii noștri, unul dintre cele mai importante meciuri ale anului. Am arătat ca o echipă unită, care și-a dorit să joace fiecare meci la victorie, indiferent de rezultate. La noi, obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare. Dacă vom avea o echipă puternică și putem să ne clasăm mai sus, este cu totul altceva".
"Presupun că o să se simtă cu o zi înainte de meci. Momentan, toată lumea e fericită, am câștigat la Pitești. Vă asigur că, cu o zi înainte sau cu două o să cam tremure șortul pe câte unii”,a afirmat Săpunaru, potrivit Digisport.
Fundaşul Rapidului este de părere că FCSB este continuatoarea Stelei, ţinând cont că bucureştenii nu au retrogradat până acum: "Nu mi se pare normal ca o echipă să fie împărțită în două. Eu n-am văzut Steaua să retrogradeze. Au și cei de la CSA dreptate pentru că au palmaresul. Pentru noi, restul, echipa care e în prima ligă rămâne Steaua, pentru că nu a retrogradat. Astea sunt treburile lor, suporterii au nevoie de o singură echipă, nu de două echipe", a concluzionat Săpunaru.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Romanian Liga I
Un nou transfer pentru CSU Craiova! Echipa lui Reghecampf a adus un mijlocaș croat
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Reghecampf nu o subestimează pe Dinamo: "Totdeauna va fi un derby"
ACUM O ZI