Articol scris de Răzvan Cîrceag

UPDATE. Cristi Săpunaru este, oficial, jucătorul Rapidului

„E un moment pe care l-am așteptat de foarte mult timp, reîntoarcerea acasă. Sunt fericit că pot juca la clubul pe care îl iubesc, să am lângă mine prieteni rapidiști, oameni care își doresc performanța și care fac lucrurile foarte profesionist.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
Visul meu era acela de a juca din nou pe Giulești și abia aștept să evoluez pe noul stadion, cu tribunele pline. Sper ca în acest sezon de Liga 1 să demonstrăm ce înseamnă Rapidul, să fim uniți, și împreună cu suporterii să redevenim ce am fost”, a declarat Săpunaru.
Cristi Săpunaru a semnat un contract valabil pe doi ani cu Rapid.
Fundașul central Cristi Săpunaru, în vârstă de 37 de ani, a devenit liber de contract după despărțirea de Kayserispor și mai mult ca sigur va semna cu Rapid București. Daniel Niculae, președintele lui Rapid, anunțase deja transferul fundașului.
Săpunaru a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care i se vede tatuajul de pe biceps cu sigla Rapidului. În descrierea fotografiei, a scris „Home”.
Claudiu Belu-Iordache, Dragoș Grigore, Junior Morais sunt restul transferurilor făcute până acum de giuleșteni. Toți fac parte din departamentul defensiv, iar media de vârstă a celor 4 fotbaliști este de 33 de ani!

Cristi Săpunaru, jucător emblematic pentru Rapid

Săpunaru are în total 83 de meciuri jucate pentru Rapid și se află la a 4-a revenire în Giulești! Fundașul a reușit să înscrie și 10 goluri.
Fotbalistul a jucat de-a lungul carierei la echipele FC Național, Callatis Mangalia, Rapid, FC Porto, Zaragoza, Elche, Pandurii, Astra, Denizlispor și Kayserispor.
Cel mai mare succes pe care acesta l-a obținut în cariera de fotbalist este trofeul Europa League, cucerit la FC Porto, în 2011.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36