Juan Emmanuel Culio a jucat pentru ultima data pentru CFR Cluj în victoria cu 2-0 pentru Astra. La final, el și-a luat rămas bun de la colegi și fani și a dezvăluit motivul pentru care părăsește România.
"A fost emoționant încă de când am luat decizia de a pleca in Argentina. Asta a fost imediat după meciul cu Lazio, de pe Olimpico. Mulțumesc Clujului că a venit la meci luni seară, pe frig, era stadionul aproape plin. Seara asta a fost foarte, foarte frumoasă.
Decizia a fost foarte, foarte greu de luat. Nu pot să joc fără familie lângă mine, familia e viața mea. Familia e în Argentina și eu stau singur aici. Trebuie să fiu corect cu mine, cu colegii, cu antrenorul. Dacă stau aici supărat și nefericit, pe cine ajut? Nu ajut pe nimeni, sunt corect și nu iau banii degeaba.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
IERI LA 07:46
A doua experiență la Cluj a fost mai frumoasă decat prima. Dacă echipa va caștiga campionatul, vin la petrecere. Au jucatori foarte buni, va fi greu, dar cred că pot câștiga campionatul.
Dan Petrescu e un antrenor care pregateste meciurile foarte bine. E prea mare pentru Romania, trebuie să mearga într-un campionat mai puternic. Eu mă duc in Argentina să mă pregatesc să devin antrenor, mă duc la cursuri. Și apoi vin dupa Petrescu, oriunde ar fi. Vreau să mulțumesc României pentru tot ce mi-a dat mie și familiei mele. Asta nu o sa uit niciodată! Haide, România!
M-am întors pentru Dan Petrescu și pentru club. M-a sunat și mi-a zis să revin la CFR pentru că face echipa puternica. L-am întrebat dacă promite că face echipa puternică și mi-a zis că da. Și am venit" a spus Juan Emmanuel Culio la Digi Sport.
Juan Emmanuel Culio a evoluat la CFR Cluj în perioadele 2007-2011 și 2017-2019, acumulând 230 de meciuri pentru formația ardeleană. Argentinianul a câștigat numeroase trofee, precum patru titluri de campion, două Cupe și două Supercupe ale României. Unul dintre meciurile de referință ale sale rămâne cel cu AS Roma, din deplasare, disputat în sezonul 2008/2009 din grupele Ligii Campionilor, când Culio a înscris două goluri în victoria lui CFR Cluj, scor 2-1.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09