Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Nistor a răbufnit după meciul pierdut cu CFR Cluj: "Aşa ţară, aşa Federaţie!"

Irina Aldea

Publicat 04/08/2020 la 10:42 GMT+3

Dan Nistor, marcatorul singurului gol înscris de Universitatea Craiova în meciul cu CFR Cluj, a avut o reacție virulentă după duelul pierdut în fața ardelenilor.

Dan Nistor, Universitatea Craiova

Credit imagine: facebook

Autor al unul gol incredibil, Dan Nistor și-a exprimat dezamăgirea după meciul de aseară de pe "Ion Oblemenco" și face o acuzație gravă. El spune că CFR Cluj este campioană nemeritat și că a avut parte de ajutor pe tot parcursul sezonului care tocmai s-a încheiat. Mai mult, Nistor a precizat că ardelenii nu au stofă de campioni.
"Din punctul meu de vedere, nu, dar asta este viaţa. Am văzut că au şi foarte mulţi oameni influenţi la echipă, gen politicieni şi mai ştiu eu ce. O să râdeţi de mine, dar cred că a avut meciul cu Botoşani şi meciul cu Steaua în plus. Amicale, puteţi să le spuneţi şi aşa", a spus Dan Nistor la finalul meciului.

Dan Nistor, atac virulent după meciul pierdut în fața CFR-ului

Dan Nistor nu s-a mulțumit cu acuzele îndreptate către rivalii de la CFR Cluj și a atacat dur și Federația. Nistor a fost extrem de afectat după ce oltenii au pierdut finala campionatului. De altfel, mijlocașul Craiovei a pus la zid și decizia Federației în contextul pandemiei de coronavirus, care a lovit puternic mai multe echipe din Liga 1.
"Sunt foarte trist, îmi pare nespus de rău pentru miile de suporteri care au crezut în noi, din păcate i-am dezamăgit dar asta este viaţa, trebuie să mergem mai departe şi să luptăm pentru a ajunge din nou aici. La ce a fost în ultima perioadă, sincer numai în România se poate întâmpla aşa ceva. Să afli în ultimele ore că trebuie să joci finala Cupei, după părerea mea, că nu e finala campionatului. Finala Cupei, că dacă era egal mergeam în prelungiri, în România e posibil orice. Aşa ţară, aşa federaţie", a mai spus Nistor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo