Deian Sorescu a deschis scorul în minutul 10, din lovitură de la 11 metri și a stabilit scorul de la pauză. Poli Iași, de partea cealaltă, a revenit de la vestiare cu o atitudine mult mai bună, iar în minutul 84, Andrei Cristea a egalat tot din lovitură de la 11 metri. Băieții lui Mircea Rednic au continuat să preseze, dar partida s-a încheiat la egalitate. În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe loc retrogradabil, penultimul în play-out-ul Ligii 1. Dinamo va întâlni în etapa următoare Chindia Târgoviște, în timp ce Poli Iași va primi vizita Viitorului.
Echipa antrenată de Mircea Rednic a dominat finalul de meci și a fost foarte aproape să înscrie golul victoriei, însă șansa a lipsit. Faza penalty-ului din care a înscris Dinamo a fost una controversată. În urma unui duel cu Sorin Șerban, Sorescu a căzut în careu, iar centralul Andrei Chivulete a arătat punctul cu var. Dinamovistul a transformat cu siguranță. "Penalty ușor acordat", a fost concluzia fostului arbitru internațional Cristi Balaj pentru Gazeta.
Mai mult, Poli Iași l-a ironizat pe Andrei Chivulete pe Facebook la pauză, după decizia luată de arbitru în startul partidei: "Întrăm în dezavantaj la cabine. Rugăm un oficial NBA să se pronunțe asupra fazei din care gazdele au deschis scorul. La fotbal știm deja că nu se impunea fault".
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10

Liga 1 | Dinamo – Poli Iași: Echipele de start

  • Dinamo: Straton – Sorescu, Puljic, M. Popescu, Skovajsa – Mihaiu, Mrzljak, Răuţă – Neicuţescu, Montini.
  • Rezerve: Şt. Fara – R. Grigore, Kostrna, Sin, I. Şerban, R. Moldoveanu, D. Popa, A. Bani.
  • Antrenor: Adrian Mihalcea.
  • Poli Iaşi: T. Axinte – Rodny Lopes, Fomba, Frăsinescu, S. Şerban – O. Mihalache, Passaglia – R. Grădinaru, Platini, Horşia – Luckassen.
  • Rezerve: Târnovanu, Klimavicius, Popadiuc, Omoh, Breeveld, De Iriondo, A. Cristea, Chacana, Agape.
  • Antrenor: Mircea Rednic.

Fanii lui Dinamo, atmosferă de zile mari înainte de meci

Dinamo a vândut 12.000 de bilete virtuale pentru meciul extrem de important din play-out cu Poli Iași, însă fanii din Ștefan cel Mare nu s-au oprit aici. Câteva zeci de suporteri au mers la săftica pentru a încuraja echipa lui Mihalcea pentru meciul cu echipa lui Mircea Rednic.
”Activitatea echipei DDB în ultimele 3 săptămâni s-a concentrat pe problema stadionului. Începând de săptămâna viitoare vă vom prezenta detalii despre punctul în care ne aflăm. Vă putem spune că veștile sunt îmbucurătoare.
Unul din argumentele cu care ne-am prezentat la discuții a fost implicarea suporterilor, care au cumparat toate biletele la fiecare meci de acasa, deși s-a jucat fără spectatori. Se naște un fenomen ce NU POATE FI OPRIT. O mișcare a suporterilor care atrage investitori și sponsori. Și încununarea tuturor eforturilor va fi o arenă nouă în Ștefan cel Mare.
FII ATENT LA BILETE! Mai sunt 5200! Pune deoparte confirmările primiite de la bilete.ro! Sunt dovada că te-ai implicat în salvarea clubului în cea mai grea perioadă a existenței lui. Dorim ca într-o zi, pe un scaun nou din noua arenă, SĂ FIE SCRIS NUMELE TĂU. Tu știi că ne ținem de cuvânt. ȘI în orice colț al lumii te-ai afla acum, într-o zi, să vii cu ai tăi la meci și vă așezați pe scaunele voastre”, au scris ieri suporterii pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26