Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo e în criză profundă! Înfrângere fără drept de apel pe terenul lui Sepsi

Cristian Mihală

Actualizat 24/10/2020 la 23:51 GMT+3

Dinamo e în criză profundă și nici măcar Cosmin Contra nu pare capabil să o resusciteze. "Câinii" au pierdut fără drept de apel, scor 0-2, pe terenul lui Sepsi.

Cosmin Contra nu găsește soluția de a scoate pe Dinamo din criză

Credit imagine: Eurosport

Ultima săptămână a fost una extrem de complicată pentru formația din Ștefan cel Mare. Nu doar înfrângerea contra Craiovei, de pe teren propriu, a creat tensiune, ci și incertitudinea privind noua conducere.
Contra a făcut o serie de schimbări în primul "11", după înfrângerea contra Craiovei. Căpitanul Puljic, care a comis penalty-ul din meciul contra oltenilor, a fost înlocuit cu Abdoulaye Ba. Fundașii laterali Alexander Gonzalez și Isma Lopez au revenit printre titulari, după ce nu au putut evolua în ultimul meci (primul a fost accidentat, al doilea suspendat). Marile surprize ale lui "Guriță" au fost titularizările lui Paul Anton și în special introducerea tânărului Valentin Ioan Borcea. Chiar și așa, jocul prestat a fost la fel de anost și fără orizont, iar viitorul nu sună deloc bine pentru formația roș-albă.

Sepsi - Dinamo, meci cu o singură echipă în prim-plan

Meciul a fost la discreția gazdelor, care au deschis scorul grație lui Achahbar. Acesta a tras din prima, suberb, de la 25 de metri, după o pasă a lui Fulop.
Acesta din urmă a stabilit rezultatul final în repriza scundă, când a marcat după o pasă decisivă a lui Golofca. Reușita a doua a lui Sepsi a venit firesc, într-o partidă pe care a controlat-o total și pe care ar fi câștigat-o și mai categoric dacă Rene, portarul oaspeților, nu ar fi avut câteva parade excelente.
După trei înfrângeri la rând, Dinamo e din nou pe un loc care ne face să ne gândim la liga secundă. "Câinii" sunt pe 14, cu o singură victorie în 7 meciuri. De partea cealaltă, Sepsi a urcat pe 3, după o serie de 4 victorii la rând.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo