Directorul general din Ştefan cel Mare, Alex Couto, spune că banii sunt blocaţi în bancă şi explicaţii poate da doar Pablo Cortacero.
Suporterii, şi ei acţionari în cadrul clubului prin programul DDB, încep să îşi piardă răbdarea şi îi văd ca principali vinovaţi pe Cortacero şi Ionuţ Negoiţă.
Fanii din PCH au luat atitudine și și-au făcut cunoscut punctul de vedere, precizând că nu există vreo diferență între fostul și actualii investitori.
Fotbal
#VOCE 135 de ani de Hamburg sau, cum îi știm noi, învinșii unui mare Dinamo
29/09/2022 LA 10:27
"Cei 800.000€ s-au pierdut pe drum. Omul a greşit coordonatele bancare. Se mai întâmplă. Să sperăm că spaniolul a nimerit din greşeală IBAN-ul unei familii cu mulţi copii din România. Copii care încă mai cred în Moş Crăciun, aşa cum o parte dintre ai noştri mai cred în Moş Pablo Manuel Tranquillo Fernandez. Aşa cum unii mai cred că a trimis săptămâna trecută alţi 400.000€, care vin pe jos spre Bucureşti şi au vântul din faţă. În rest, <să avem încredere>, pentru că, vă aduceţi aminte, Negoiţă ne-a promis că nu va ceda Dinamo decât unui investitor care prezintă garanţie: <Nu voi da Dinamo oricui. Trebuie să mă asigur că rămâne pe mâini bune>. Cei care cred în Moş Pablo, cred de fapt în Moş Negoiţă. Şi când spunem moş, nu ne referim la tatăl lui Ionuţ, deşi ne întrebăm tot mai des ce rol are bătrânul Negoiţă în afacerile feciorului? CUI PRODEST? Era întrebarea romanilor pentru a afla cine este făptuitorul. Cine are de câştigat din toată tâlhăria asta? Oare această întrebare ne poate duce către interesul superior al lui Negoiţă în falimentarea clubului? Oare a încercat să-şi şteargă urmele? Cerem Oficiului pentru Combaterea Spălării Banilor să se sesizeze! Falimentul îi convine în primul rând celui care ar vrea să îngroape o serie de documente odată cu Clubul”, notează fanii.

Negoiță, principalul vinovat pentru ce se întâmplă la Dinamo, cred fanii

În opinia suporterilor, Nogoiță este „vinovatul nr.1”.
"Negoiţă a fugit de varianta preluarii clubului de către suporteri, tocmai pentru că nu dorea ca noi să avem acces la documente. Începusem un proces de due diligence, care a fost oprit înainte de a avea acces la toate actele contabile ale clubului. Pe noi nu trebuie să ne credeţi orbeşte. Dar nici pe alţii. Până una alta, cuvântul nostru a fost întotdeauna acoperit prin fapte. Oricum am privi lucrurile, vinovatul nr. 1 este Negoiţă. Iată de ce: Pentru că el a negociat cu Pablo Cortacero şi cu Dorin Şerdean (ne vom ocupa şi de ei în episoadele următoare). Dacă noi i-am <citit> de la distanţă şi am afirmat public că nu avem încredere în ei, Negoiţă şi oamenii din jurul lui, care i-au văzut de aproape, care au stat cu ei prin birouri timp de două luni, ştiau foarte bine cu cine au de a face. Pentru că el a ignorat înţelegerea cu suporterii. Se semnase un MOU (memorandum of understanding) care prevedea clar că Negoiţă se angajează să negocieze în mod exclusiv cu reprezentanţii suporterilor. Nu ne-am opus discuţiilor cu alţi investitori (chiar şi noi căutam investitori în acea perioadă), dar cerusem prin acel MOU să fim consultaţi înainte de orice tratative cu vreun investitor. Nu ne-a informat. A sărit peste noi şi a semnat cu ochii închişi. În acel moment a îngropat în mod conştient Dinamo. Pentru că a căutat să se spele de distrugerea clubului, sperând că dacă va muri în braţele altuia, lumea va uita de el şi nu-l va mai considera vinovat”, au mai scris fanii din PCH.
Mediafax
Romanian Liga 2
Dinamo răsuflă ușurată! În conturile "câinilor" au intrat 800.000 de euro
28/09/2022 LA 14:26
Romanian Liga 2
Un fost conducător de la Dinamo avertizează: "Dinamo va lua drumul Astrei"
28/09/2022 LA 11:12