Dinamo - FCSB s-a terminat la egalitate în ultimele 4 ocazii, iar ultima victorie a lui Dinamo este acum aproape 3 ani. Pe atunci, la Dinamo jucau Dielna, Romera sau Patrick Petre, iar golul victorie l-a reușit Sergiu Hanca, la ultima fază din penalty. 2017 a fost anul în care Cosmin Contra ducea Dinamo până pe locul 3, cea mai bună clasare din ultimele 4 sezoane. Acum, FCSB are cu 12 puncte mai mult decât Dinamo. Echipa lui Dușan Uhrin are mari probleme financiare și va juca pentru al treilea sezon consecutiv în playout.

Locul 9 vs locul 3 = derbyul României în 2020

Meciul de duminică dintre Dinamo și FCSB nu suscită, cel puțin deocamdată, interesul scontat de patronul Negoiță. Fanii au cerut ca meciul să se joace pe Arena Națională, dar până acum s-au vândut doar 17 mii de bilete.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
IERI LA 13:09
FCSB, în schimb, se bucură de faptul că va avea o peluza plină la derby după 5 ani. Fanii de la Peluza Nord se întorc pentru acest meci cu Dinamo și promit o atmosferă de adevărat derby.
Dan Petrescu e sigur că absența lui Dinamo din playoff va fi o problemă pentru echipa sa.
Pentru CFR Cluj era bine să fie Dinamo în play-off, asta e clar. Ştim ce derby e Dinamo cu FCSB şi pentru noi era foarte bine dacă Dinamo era în play-off, mai multe nu pot să zic. Era bine, pentru că Dinamo juca mereu bine. Uitaţi-vă la ultimii ani ce rezultate a avut Steaua în play-off
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Un fotbalist de la CFR Cluj are oferte din Germania și Spania! Reacția lui Dan Petrescu
12/01/2022 LA 13:49