Dinamo - FCSB s-a terminat la egalitate în ultimele 4 ocazii, iar ultima victorie a lui Dinamo este acum aproape 3 ani. Pe atunci, la Dinamo jucau Dielna, Romera sau Patrick Petre, iar golul victorie l-a reușit Sergiu Hanca, la ultima fază din penalty. 2017 a fost anul în care Cosmin Contra ducea Dinamo până pe locul 3, cea mai bună clasare din ultimele 4 sezoane. Acum, FCSB are cu 12 puncte mai mult decât Dinamo. Echipa lui Dușan Uhrin are mari probleme financiare și va juca pentru al treilea sezon consecutiv în playout.

Locul 9 vs locul 3 = derbyul României în 2020

Meciul de duminică dintre Dinamo și FCSB nu suscită, cel puțin deocamdată, interesul scontat de patronul Negoiță. Fanii au cerut ca meciul să se joace pe Arena Națională, dar până acum s-au vândut doar 17 mii de bilete.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
ACUM 36 MINUTE
FCSB, în schimb, se bucură de faptul că va avea o peluza plină la derby după 5 ani. Fanii de la Peluza Nord se întorc pentru acest meci cu Dinamo și promit o atmosferă de adevărat derby.
Dan Petrescu e sigur că absența lui Dinamo din playoff va fi o problemă pentru echipa sa.
Pentru CFR Cluj era bine să fie Dinamo în play-off, asta e clar. Ştim ce derby e Dinamo cu FCSB şi pentru noi era foarte bine dacă Dinamo era în play-off, mai multe nu pot să zic. Era bine, pentru că Dinamo juca mereu bine. Uitaţi-vă la ultimii ani ce rezultate a avut Steaua în play-off
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM 12 ORE