Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Edi Iordănescu va pleca în vară de la CFR! Ce l-a determinat pe antrenor să ia această decizie

Nicu Savin

Publicat 05/05/2021 la 10:59 GMT+3

CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 5 etape înainte de final, dar apele nu sunt deloc liniștite în Gruia. Conform ultimelor informații, Edi Iordănescu este hotărât să plece de la Cluj la finele acestui sezon și i-a informat deja pe jucători cu privire la acest lucru.

Edi Iordănescu

Credit imagine: Eurosport

Egalul smuls în prelungiri cu FSCB, îi plasează pe cei la CFR Cluj în pole-position pentru câștigarea celui de-al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1. Ar fi primul trofeu major câștigat de Edi Iordănescu, dar se pare că antrenorul de 42 de ani e hotărât să nu mai continue pe banca ardelenilor, indiferent de cum se va încheia acest sezon.
Digisport.ro informează că antrenorul CFR-ului a avut marți o ședință cu întreaga echipă, în care i-a anunțat pe jucători că va pleca în vară de la echipă. Iordănescu și-a motivat decizia, spunând că atitudinea jucătorilor nu îi este pe plac, iar continuare colaborării nu va duce la nimic bun pe viitor.
"Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară. Ok, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept.
”În vară s-a terminat, pentru că dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă. Aşa că mai bine plec eu că e mai simplu.Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsura eu nu merg înainte.", a fost mesajul transmis jucătorilor de către Edi Iordănsecu.

Edi Iordănescu va pleca de la CFR! Dan Petrescu, cale liberă către o revenire în Gruia

Așa cum Eurosport.ro anunța încă de săptămâna trecută, Dan Petrescu va ajunge din nou pe banca CFR-ului din vară. La gruparea ardeleană se pregătesc schimbări masive și la nivel de conducere, unde Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir ar urma să ocupe din nou poziții cheie.
Inițial, modificările substanțiale de la campioana României din ultimele 3 sezoane urmau să se facă numai dacă echipa nu câștiga titlul în acest sezon, dar anuțul lui Edi Iordănescu denotă că totul se va schimba la formația ardeleană indiferent de poziția ocupată la finalul stagiunii.
Pe lângă schimbările de la nivelul conducerii și cele de pe banca tehnică, vor fi cu siguranță și schimbări masive la nivel de lot. Dan Petrescu nu va semna un nou contract până nu i se vor oferi garanții că i se vor aduce jucători cu care să se bată la titlu.
În plus, mai mulți componenți ai actualei echipe vor pleca la vară. Printre aceștia s-ar putea număra nume importante precum Paulo Vinicius, Mario Rondon, Ovidiu Hoban, Syam Ben Youssef, Mateo Susic, Michael Pereira, Luis Aurelio și Grzegorz Sandomierski, toți având contract doar până pe 30 iunie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo