Dacă CFR nu va cuceri titlul în acest sezon, ar putea avea loc schimbări majore la club.
Conform surselor Eurosport, echipa va fi preluată de duo-ul Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir iar aceștia știu deja pe cine vor să pună antrenor. Este vorba de nimeni altul decât Dan Petrescu.
”Bursucul” a fost la Cluj zilele trecute și a discutat deja cu viitoarea conducere despre revenirea la echipa din Gruia. Cel mai probabil, Petrescu ar accepta revenirea în condițiile în care va putea îmbunătăți serios lotul pentru a fi sigur că se va lupta la titlu cu șanse reale.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
De altfel, Dan Petrescu s-a plâns constant în ultimul său mandat de faptul că lotul nu este unul suficient de puternic.

Schimbări majore la CFR Cluj din vară

CFR l-a adus pe Edi Iordănescu pentru a-l înlocui (din nou) pe Dan Petrescu, însă nici de această dată nu a fost cu succes. Ardelenii nu au arătat un joc strălucitor iar după înfrângerea de pe teren propriu cu Craiova din etapa a treia a play-off-ului pare greu de crezut că ardelenii vor reuși să revină pentru a cuceri titlul.
FCSB, în ciuda înfrângerii cu Sepsi, pare o echipă mai solidă și pornește în acest moment cu prima șansă. În aceste condiții, la sfârșitul actualei stagiuni ar putea avea loc schimbări masive la clubul din Ardeal.
Conform surselor Eurosport, dacă CFR va rata titlul, se pregătește revenirea în Gruia a duo-ului care a adus ardelenii pe culmile gloriei: Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir. Cei doi au planuri mari pentru CFR: vor să schimbe antrenorul și să facă o remaniere serioasă de lot pentru a readuce performanțele la CFR.

Opt jucători de la CFR devin liberi de contract în vară

CFR și-ar putea pierde opt jucători în această vară iar pe listă se află nume precum Paulo Vinicius, Mario Rondon, Ovidiu Hoban sau Syam Ben Youssef, toți fiind liberi de contract la finalul actualului sezon.
Lista completă a jucătorilor liberi de contract în această vară:
  • Paulo Vinicius
  • Mario Rondon
  • Ovidiu Hoban
  • Syam Ben Youssef
  • Mateo Susic
  • Michael Pereira
  • Luis Aurelio
  • Grzegorz Sandomierski
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32