Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | Lovitură dată de Astra Giurgiu! Face primul transfer în străinătate din această iarnă

Irina Aldea

Actualizat 22/01/2021 la 18:02 GMT+2

Astra Giurgiu dă o lovitură importantă în această fereastră de mercato! Vinde primul jucător în străinătate, în campionatul din Ucraina, la ocupanta locului 3, Desna.

Astra Giurgiu

Credit imagine: Eurosport

În timp ce transferul lui Constantin Budescu a rămas "în aer", Astra Giurgiu dă lovitura prin transferul lui Constantin Dima la ocupanta locului 3 din Ucraina, Desna, echipă care a "smuls" un rezultat de egalitate cu Șahtior Donețk. Mutarea a fost realizată de impresarii Ion Carp și Ionuț Stanciu, iar actualul internațional al României U21 urmează să ajungă în curând în Ucraina.
Astra Giurgiu, Constantin Dima
Pentru Constantin Dima, aceasta va fi prima aventură fotbalistică în afara României. În vârstă de 21 de ani, fundașul născut la București a crescut la baza sportivă a lui Dinamo. El a evoluat pentru echipa U19 a "câinilor", după care a ajuns la echipa a doua a dinamoviștilor, înainte de a se transfera la Metalul Reșița. Dima a mai evoluat la Sepsi OSK și FC Viitorul înainte de a ajunge la Giurgiu. Constantin Dima e evaluat la 700.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate, Transfermarkt. La Astra, Dima mai avea contract până la data de 30 iunie 2022.

Astra Giurgiu: Constantin Budescu rămâne, Constantin Dima pleacă în Ucraina

Toată lumea se aștepta ca primul transfer perfectat de Astra Giurgiu în această fereastră de mercato să fie cel al lui Constantin Budescu. Până la urmă, Budescu ar urma să rămână la Giurgiu, în ciuda interesului liderului Ligii 1, FCSB. Constantin Budescu (31 de ani) a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Astra Giurgiu și, în ultimele luni, a fost curtat intens de FCSB. Cu toate acestea, mijlocașul ar urma să rămână la Giurgiu.Astra vrea să-i prelungească, la rândul său, contractul lui Budescu.
Conducerea giurgiuvenilor i-ar fi propus un nou contract pe 3 ani, cu un salariu de 20.000 de euro/lună.FCSB nu este singura echipă interesată de Budescu. Petrolul Ploiești l-ar dori pe mijlocaș pentru a pune umărul la promovarea echipei prahovene în Liga 1. Crescut la formația de pe "Ilie Oană", Budescu le-ar fi promis oficialilor că va semna cu Petrolul, însă nu oricum, doar în cazul în care echipa se va afla deja în primul eșalon la finalul acestui sezon competițional.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo