Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV - Soldado, ofertat de Dinamo! "Câinii" sunt gata de un transfer răsunător!

Cristian Mihală

Actualizat 19/08/2020 la 07:29 GMT+3

Pablo Cortacero, noul finanțator al lui Dinamo, visează să dea o mare lovitură pe piața transferurilor. Clubul din Ștefan cel Mare i-a făcut o ofertă lui Roberto Soldado, fostul jucător de la Real Madrid și Valencia.

Roberto Soldado, într-un meci cu Roma, în 2008

Credit imagine: Eurosport

După ce l-a achiziționat pe Vlad Achim, Dinamo e pregătită și de alte surprize pe piața transferurilor. Budescu-Soldado e cuplul de atac la care visează noul patron al "câinilor". În baza relațiilor excelente pe care le are cu agenții din Spania, Cortacero l-a contactat pe vârful de atac care în ultima stagiune a evoluat pentru Granada.
Ajuns la 35 de ani, lui Soldado îi expiră înțelegerea cu formația care a făcut o figură excelentă în ultimul sezon din La Liga, iar Dinamo încearcă o mutare care, la prima vedere, pare imposibilă.
Clubul din Ștefan cel Mare i-a formulat o ofertă atacantului și așteaptă un răspuns final până la finalul acestei zile. Totuși, șansele ca transferul să se producă sunt destul de mici. Asta pentru că vârful a primit o ofertă de prelungire a contractului cu Granada pe încă un an, oficialii fiind extrem de mulțumiți de modul în care a evoluat în ultimul sezon.
Diego Martinez, antrenorul Granadei, i-a transmis deja jucătorului că, în ciuda vârstei, se va baza pe el și în sezonul viitor, unul cu o însemnătate aparte: echipa a terminat pe unneașteptat loc 7 în La Liga și va evolua în Europa League.
La performanța deosebită reușită de Granada a contribuit din pline și Soldado, care a punctat de 7 ori în cele 33 de partide pe care le-a disputat.
Soldado a evoluat, de-a lungul timpului, la Real Madrid, Osasuna, Valencia, Tottenham, Villarreal și Fenerbahce.
Cel mai bun său sezon a fost în 2012-2013, când a marcat 25 de goluri pentru Valencia, clasându-se pe locul 5 în topul golgheterilor din La Liga, după Messi, Ronaldo, Falcao și Negredo.
1 titlu a cucerit Soldado în La Liga, alături de Real Madrid, în stagiunea 2007-2008. El a jucat finala Cupei Confederațiilor cu Spania, în 2013. A evoluat în 12 partide pentru "Furia Roja", având o rată de goluri excelentă: 7 reușite.

Dinamo testează piața spaniolă: vrea să transfere de la Girona

Dacă probabil Soldado va refuza oferta lui Dinamo, clubul din Ștefan cel Mare speră să aducă 3 jucători de la Girona, formație care în aceste zile evoluează în barajul de promovare în La Liga, contra lui Elche.
Cortacero este prieten bun cu Pere Guardiola, fratele lui Pep, care este în același timp și un cunoscut agent de jucători.
Cei doi au vorbit despre posibilitatea ca formația bucureșteană să transfere de la Girona, echipa satelit a lui City, 3 fotbaliști.
Este vorba despre jucători care nu intră în planurile tehnicianului Francisco Javier pentru sezonul viitor, dar care, în Liga 1, pot fi soluții interesante.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo