După ce l-a achiziționat pe Vlad Achim, Dinamo e pregătită și de alte surprize pe piața transferurilor. Budescu-Soldado e cuplul de atac la care visează noul patron al "câinilor". În baza relațiilor excelente pe care le are cu agenții din Spania, Cortacero l-a contactat pe vârful de atac care în ultima stagiune a evoluat pentru Granada.
Ajuns la 35 de ani, lui Soldado îi expiră înțelegerea cu formația care a făcut o figură excelentă în ultimul sezon din La Liga, iar Dinamo încearcă o mutare care, la prima vedere, pare imposibilă.
Clubul din Ștefan cel Mare i-a formulat o ofertă atacantului și așteaptă un răspuns final până la finalul acestei zile. Totuși, șansele ca transferul să se producă sunt destul de mici. Asta pentru că vârful a primit o ofertă de prelungire a contractului cu Granada pe încă un an, oficialii fiind extrem de mulțumiți de modul în care a evoluat în ultimul sezon.
Liga
Soldado şi-a găsit echipă! A semnat cu formaţia care a transferat 142 de jucători de peste 30 de ani
09/09/2021 LA 11:21
Diego Martinez, antrenorul Granadei, i-a transmis deja jucătorului că, în ciuda vârstei, se va baza pe el și în sezonul viitor, unul cu o însemnătate aparte: echipa a terminat pe unneașteptat loc 7 în La Liga și va evolua în Europa League.
La performanța deosebită reușită de Granada a contribuit din pline și Soldado, care a punctat de 7 ori în cele 33 de partide pe care le-a disputat.
Soldado a evoluat, de-a lungul timpului, la Real Madrid, Osasuna, Valencia, Tottenham, Villarreal și Fenerbahce.
Cel mai bun său sezon a fost în 2012-2013, când a marcat 25 de goluri pentru Valencia, clasându-se pe locul 5 în topul golgheterilor din La Liga, după Messi, Ronaldo, Falcao și Negredo.
1 titlu a cucerit Soldado în La Liga, alături de Real Madrid, în stagiunea 2007-2008. El a jucat finala Cupei Confederațiilor cu Spania, în 2013. A evoluat în 12 partide pentru "Furia Roja", având o rată de goluri excelentă: 7 reușite.

Dinamo testează piața spaniolă: vrea să transfere de la Girona

Dacă probabil Soldado va refuza oferta lui Dinamo, clubul din Ștefan cel Mare speră să aducă 3 jucători de la Girona, formație care în aceste zile evoluează în barajul de promovare în La Liga, contra lui Elche.
Cortacero este prieten bun cu Pere Guardiola, fratele lui Pep, care este în același timp și un cunoscut agent de jucători.
Cei doi au vorbit despre posibilitatea ca formația bucureșteană să transfere de la Girona, echipa satelit a lui City, 3 fotbaliști.
Este vorba despre jucători care nu intră în planurile tehnicianului Francisco Javier pentru sezonul viitor, dar care, în Liga 1, pot fi soluții interesante.
Liga
Ofertă de ultimă oră primită de Lionel Messi de la Manchester City
02/07/2021 LA 07:14
Fotbal
Soldado: "Am jucat lângă Zidane sau Raul, dar n-am învățat nimic. Mă credeam mai bun decât Beckham"
19/08/2020 LA 10:57