Lupta la titlu e extrem de încinsă după ce Craiova s-a impus cu 3-2 pe terenul CFR-ului și a venit la un singur punct distanță de campioana ultimelor două sezoane.
Programul părea să îi ajute pe jucătorii lui Bergodi, în condițiile în care au meci cu FCSB acasă, în timp ce ardelenii trebuie să meargă la București pentru duelul cu Tănase&Co.
Doar că FCSB nu uită episodul din 2017, când Craiova a băgat o echipă formată din foarte mulți copii în duelul cu Viitorul. În cele din urmă, echipa lui Hagi s-a impus cu 1-0, grație golului lui Florinel Coman, pentru ca apoi să câștige și titlul.
Romanian Liga I
Patronul Craiovei a aflat din presă de demisia lui Rădoi! Marea dezamăgire a lui Rotaru
ACUM 5 ORE
Oficialii FCSB i-au acuzat pe olteni că desconsideră competiția, însă Liga Profesionistă nu a luat vreo poziție. Acum, conducerea roș-albaștrilor vrea să se răzbune pentru acel episod și sunt șanse mari ca Vintilă să trimită în confruntarea cu CFR o formație alcătuită din tineri care în mod normal nu ar intra în primul "11" al lui Vintilă.
"E ca într-un război, dacă unii folosesc o anumită armă, o foloseşti şi tu. Depinde şi de rezultatele care se vor întâmpla până atunci", a spus Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al FCSB, pentru Digi Sport.

Programul CFR-ului în Liga 1

  • Astra (deplasare)
  • Gaz Metan (acasă)
  • FCSB (deplasare)
  • Botoșani (acasă)
  • Craiova (deplasare)

Programul Craiovei în Liga 1

Gaz Metan (deplasare)
FCSB (acasă)
Botoșani (deplasare)
Astra (deplasare)
CFR (acasă)
Romanian Liga I
CFR Cluj are un nou obiectiv după calificarea în sferturile Cupei României! Anunțul lui Dan Petrescu
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Craiova și-a găsit antrenor după despărțirea de Rădoi! Cine ar putea prelua banca oltenilor
ACUM 7 ORE