Lupta la titlu e extrem de încinsă după ce Craiova s-a impus cu 3-2 pe terenul CFR-ului și a venit la un singur punct distanță de campioana ultimelor două sezoane.
Programul părea să îi ajute pe jucătorii lui Bergodi, în condițiile în care au meci cu FCSB acasă, în timp ce ardelenii trebuie să meargă la București pentru duelul cu Tănase&Co.
Doar că FCSB nu uită episodul din 2017, când Craiova a băgat o echipă formată din foarte mulți copii în duelul cu Viitorul. În cele din urmă, echipa lui Hagi s-a impus cu 1-0, grație golului lui Florinel Coman, pentru ca apoi să câștige și titlul.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 13-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
IERI LA 12:35
Oficialii FCSB i-au acuzat pe olteni că desconsideră competiția, însă Liga Profesionistă nu a luat vreo poziție. Acum, conducerea roș-albaștrilor vrea să se răzbune pentru acel episod și sunt șanse mari ca Vintilă să trimită în confruntarea cu CFR o formație alcătuită din tineri care în mod normal nu ar intra în primul "11" al lui Vintilă.
"E ca într-un război, dacă unii folosesc o anumită armă, o foloseşti şi tu. Depinde şi de rezultatele care se vor întâmpla până atunci", a spus Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al FCSB, pentru Digi Sport.

Programul CFR-ului în Liga 1

  • Astra (deplasare)
  • Gaz Metan (acasă)
  • FCSB (deplasare)
  • Botoșani (acasă)
  • Craiova (deplasare)

Programul Craiovei în Liga 1

Gaz Metan (deplasare)
FCSB (acasă)
Botoșani (deplasare)
Astra (deplasare)
CFR (acasă)
Romanian Liga I
CFR Cluj-Sepsi 2-0 | Culio a marcat primul gol de la revenirea în Gruia
25/10/2021 LA 19:26
Romanian Liga I
Basarab Panduru revine în fotbalul românesc pentru a pune umărul la câștigarea titlului
23/10/2021 LA 11:42