Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, arbitru la titlu în Liga 1. Roș-albaștrii vor să trimită copiii în duelul cu CFR Cluj

Cristian Mihală

Actualizat 30/06/2020 la 10:35 GMT+3

FCSB a pierdut orice șansă la titlu, dar se poate transforma într-un veritabil arbitru, în condițiile în care în ultimele 5 etape din play-off le va întâlni atât pe CFR, cât și pe Craiova. Oficialii roș-albaștrilor au lăsat de înțeles că Vintilă va trimite o echipă din copii în confruntarea cu ardelenii, pentru a se răzbuna pentru ce s-a întâmplat în urmă cu 3 ani.

Au apărut cotele pentru câștigarea titlului în Liga 1

Credit imagine: Eurosport

Lupta la titlu e extrem de încinsă după ce Craiova s-a impus cu 3-2 pe terenul CFR-ului și a venit la un singur punct distanță de campioana ultimelor două sezoane.
Programul părea să îi ajute pe jucătorii lui Bergodi, în condițiile în care au meci cu FCSB acasă, în timp ce ardelenii trebuie să meargă la București pentru duelul cu Tănase&Co.
Doar că FCSB nu uită episodul din 2017, când Craiova a băgat o echipă formată din foarte mulți copii în duelul cu Viitorul. În cele din urmă, echipa lui Hagi s-a impus cu 1-0, grație golului lui Florinel Coman, pentru ca apoi să câștige și titlul.
Oficialii FCSB i-au acuzat pe olteni că desconsideră competiția, însă Liga Profesionistă nu a luat vreo poziție. Acum, conducerea roș-albaștrilor vrea să se răzbune pentru acel episod și sunt șanse mari ca Vintilă să trimită în confruntarea cu CFR o formație alcătuită din tineri care în mod normal nu ar intra în primul "11" al lui Vintilă.
"E ca într-un război, dacă unii folosesc o anumită armă, o foloseşti şi tu. Depinde şi de rezultatele care se vor întâmpla până atunci", a spus Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al FCSB, pentru Digi Sport.

Programul CFR-ului în Liga 1

  • Astra (deplasare)
  • Gaz Metan (acasă)
  • FCSB (deplasare)
  • Botoșani (acasă)
  • Craiova (deplasare)

Programul Craiovei în Liga 1

Gaz Metan (deplasare)
FCSB (acasă)
Botoșani (deplasare)
Astra (deplasare)
CFR (acasă)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo