Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hermannstadt - Dinamo 0-2. Mesajul lui Cătălin Hîldan Jr după ce câinii au dat 2 goluri în 4 minute

Cristian Mihală

Publicat 13/01/2021 la 20:48 GMT+2

Dinamo s-a impus în primul meci din 2021. "Câinii" s-au impus în deplasarea de la Hermannstadt, scor 2-0.

Hermannstadt - Dinamo 0-2

Credit imagine: Eurosport

După 4 victorii la rând (final de noiembrie - început de decembrie), formația din Ștefan cel Mare a încheiat anul precedent neconcludent, cu înfrângere contra CFR-ului și remiză cu Academica Clinceni.
Între timp, situația financiară a devenit și mai proastă, iar unii vorbesc chiar despre faliment. Cu toate acestea, fotbaliștii dau dovadă de profesionalism și arată că evoluează cu sufletul la Dinamo.

Dinamo a rezolvat disputa cu Hermannstadt în doar câteva minute

Partida de azi, contra lui Hermannstadt, a fost rezolvată de elevii lui Ionel Gane în doar 4 minute. Mai întâi, în minutul 30, Fabbrini - care e pe punctul să plece de la Dinamo - s-a aflat la finalizare, după o fază creată de Sorescu, în care Nemec a venit cu pasa decisivă.
Nici nu au avut timp gazdele să se dezmeticească și slovacul din atacul "câinilor" nu s-a mai aflat la construcție, ci la finalizare. Nemec a punctat în minutul 34 din pasa lui Sorescu, iar Dinamo rezolva partida.
După minutele de forcing la poarta lui Hermannstadt, Cătălin Hîldan Jr, care evoluează la tineretul lui Dinamo (nepotul "unicului căpitan) a postat pe Facebook un mesaj care cu siguranță e dorit de toată suflarea roș-albă.
În a doua parte, Hermannstadt a forțat, căutând să reintre în meci, dar apărarea oaspeților a rezistat. Dinamo a cedat posesisa și nu s-a mai apropiat periculos de poarta lui Cristiano, dar scorul a rămas cel înregistrat la pauză.
După 16 meciuri, Dinamo urcă pe 8 în clasament, la doar două puncte de play-off. De partea cealaltă, Hermannstadt a demonstrat încă o dată că e una dintre cele mai slabe echipe din clasament: se află pe 14, la egalitate cu Poli Iași, penultima clasată (15 puncte).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo