Laurențiu Reghecampf este istorie pentru formația craioveană, conducerea plătindu-i în avans mai multe salarii pentru ca antrenorul să fie de acord cu despărțirea.
Încă din iarnă, Mirel Rădoi a fost marele pariu al conducerii Craiovei, fostul selecționer fiind pe lista șefilor din Bănie. Atunci, discuțiile s-au sistat după ce Reghecampf a refuzat să plece de la echipă fără a primi banii aferenți contractului, însă acum se părea că sunt create toate premisele pentru ca fostul închizător să ajungă la cârma trupei oltene.

Craiova s-a săturat să aștepte după Rădoi și îl numește pe Laslo Balint antrenor

Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
01/07/2022 LA 07:30
Doar că Rădoi a refuzat două oferte de la Craiova în această vară, având câteva alte variante interesante, una foarte tentantă financiar, din țările arabe. Deși fostul antrenor al naționalei a lăsat o poartă deschisă pentru o eventuală colaborare, șefii Universității s-au săturat să aștepte. Azi are loc reunirea lotului și oficialii din Bănie au vrut să aibă un principal. Iar acesta va fi Laszlo Balint, anunță DigiSport.
Fostul antrenor de la UTA și-a dat deja acordul pentru a prelua Craiova și numirea sa va avea loc chiar azi, după cum Universitatea a anunțat pe pagina de Facebook.
"Prezentarea oficială a noului antrenor al Științei va avea loc astăzi, ora 15:30, în sala de conferințeSebastian Domozină", se anunță pe pagina de Facebook a Universității Craiova.
Fără un CV care să îl recomande pentru o echipă cu pretenții de titlu, Balint a impresionat la "Bătrâna Doamnă" prin stilul ofensiv și prin faptul că reușea să își motiveze excelent jucătorii, care arătau multă determinare pe teren. De la Arad a plecat după un conflict în care au fost implicați și fanii echipei, astfel că, din acest punct de vedere, lucrurile nu se vor schimba foarte mult: în Bănie va avea parte de o atmosferă extrem de fierbinte și rămâne de văzut cum va fi primit de ultrași, care sperau la un antrenor de top, capabil să pună stop hegemoniei CFR-ului.
Romanian Liga I
Craiova a spulberat-o pe Bielefeld în primul amical al verii! Noua achiziție a oltenilor, în tribune
26/06/2022 LA 17:36
Romanian Liga I
Laurențiu Reghecampf le-a spus azerilor care sunt motivele pentru care s-a despărțit de Craiova
22/06/2022 LA 14:51