Mirel Rădoi este liber de contract de câteva luni bune, de când și-a terminat mandatul la echipa națională. Fostul selecționer nu s-a grăbit să preia o echipă de club în mijlocul sezonului, dar este așteptat să o facă în această vară.
Rădoi este prima opțiune a celor de Universitatea Craiova, care a anunțat aseară despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Oltenii au fost nemulțumiți de performanța echipei din sezonul trecut, în care au terminat pe 3 în campionat și s-au oprit în semifinalele Cupei României, și au decis că e momentul unei schimbări la nivelul băncii tehnice.
Citește și:
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
01/07/2022 LA 07:30

Mirel Rădoi este dispus să asculte oferta Craiovei

Faptul că Rădoi este pe lista Craiovei nu este o noutate. Prezent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, fostul selecționer a oferit o primă reacție pe acest subiect, subliniind că este dispus să accepte dacă i se vor îndeplini anumite condiții. De asemenea, Rădoi a spus că a refuzat Craiova de mai multe ori în trecut, dar acum nu a făcut-o, deci sunt șanse ca el să ajungă pe banca echipei.
"Nu știam (n.r. - de demiterea lui Reghecampf) și nici nu aș fi vrut să discut de o echipă atât timp cât are antrenor. Sunt «prezent» la această echipă în ultimii 3-4 ani. Până la urmă, poate va ieși, nu? Deocamdată nu știu. Dacă un club îmi poate îndeplini condițiile, sigur, sunt deschis la orice propunere.
Au fost anumite discuții acum mulți ani. L-am refuzat pe domnul Rotaru de 4-5 ori, în diferite poziții: de două ori ca antrenor, apoi ca director de Academie, director sportiv... dar acum nu", a spus Rădoi, citat de gsp.ro.
Dacă nu vor reuși să-l convingă pe Rădoi să preia echipa, cei de la Craiova au suficiente variante alternative. Pe lista largă ar fi Daniel Isăilă, Liviu Ciobotariu și Laszlo Balint. Primii doi vor fi destul de greu de adus, deoarece sunt sub contract, dar Balint este liber și este considerat cea mai optimă soluție, dacă Rădoi va refuza.
Liber de contract după ce a plecat de la UTA, în ianuarie, Balint este unul dintre cei mai apreciați tehnicieni din noul val, demonstrând la Arad că poate construi o echipă competitivă, fără prea mulți bani. Cum Craiova este una dintre cele mai puternice grupări la capitolul financiar, Balint ar avea ocazia să arate că poate conduce o formație către obiective mai îndrăznețe.
Romanian Liga I
Craiova a spulberat-o pe Bielefeld în primul amical al verii! Noua achiziție a oltenilor, în tribune
26/06/2022 LA 17:36
Romanian Liga I
Laurențiu Reghecampf le-a spus azerilor care sunt motivele pentru care s-a despărțit de Craiova
22/06/2022 LA 14:51